sahibinden.com dan alsana satıyolar ordaHocam 70 TL kupon nasıl alıyorum ve alışverişi yapmaya çalışınca 150 lira eklemiyo bir sorun olmaz umarım.
sahibinden.com dan alsana satıyolar ordaHocam 70 TL kupon nasıl alıyorum ve alışverişi yapmaya çalışınca 150 lira eklemiyo bir sorun olmaz umarım.
Boş ver dolandırılmak istemiyorum ve sıfır olsa daha iyi.sahibinden.com dan alsana satıyolar orda
Son adımda satın alırken ekliyor
Son adımda satın alırken ekliyor
Amazon prime varmı satın alma aşamasında toplam kaç tl gösteriyor. Bende toplam 944.79 amazon prime yoksa kargo ödersin maalesef.Boş ver dolandırılmak istemiyorum ve sıfır olsa daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
70 TL kupon var ama 80 TL kargo ekliyor sebeebi nedir sizdede oluyor mu? a
Amazon prime ücretsiz mi şuan? 30 gün ücretsiz dene diyor aktifleştirdikten sonra sipariş veririm sipariş gelince iptal ederim olur mu öyle?Amazon prime varmı satın alma aşamasında toplam kaç TL gösteriyor. Bende toplam 944.79 amazon prime yoksa kargo ödersin maalesef.
Boş ver dolandırılmak istemiyorum ve sıfır olsa daha iyi.
70 TL kupon var ama 80 TL kargo ekliyor sebeebi nedir sizdede oluyor mu? a
70 TL kupon var ama 80 TL kargo ekliyor sebebi nedir sizde de oluyor mu?
İlk 1 ay ücretsizAmazon prime ücretsiz mi şuan?
aynen 1 ay sonra iptal edebilirsin yenilemedenAmazon prime ücretsiz mi şuan? 30 gün ücretsiz dene diyor aktifleştirdikten sonra sipariş veririm sipariş gelince iptal ederim olur mu öyle?
Aktif ettim şuan kargo ortalama kaç günde gelir ve hangi kargoyu kullanıyorlar?İlk 1 ay ücretsiz
aynen 1 ay sonra iptal edebilirsin yenilemeden
EKOL ve onun Türkiye grubu kolay gelsin ile evinize kadar geliyor herhangi bir ekstra ücret çıkmıyor teslimat sırasında ben amazon yurtdışından verdiğim siparişlerde tahmini teslimat süresinden hep 1 hafta önce teslim aldımAktif ettim şuan kargo ortalama kaç günde gelir ve hangi kargoyu kullanıyorlar?
Hocam neden puanı düşük acaba mouse'un fikriniz var mı?Biraz daha çıkabilirsen bu mouse sana istediklerini verebilir. YINDIAO AJAZZ AJ199 Kablosuz Oyun Faresi,Ultra Hafif(60g),Optik Sensör Pixart PAW3395
Yorumlara bakarsan bir kişi paketi açık geldi demiş ondan 4 puan bu kadar takılma bence eğer pişmanlık hissi varsa başka mouse bak ben sadece sensör ve switch kalitesi iyi olduğu için önerdim.Hocam neden puanı düşük acaba mouse'un fikriniz var mı?
Paparadan ödeme yapmaya çalışınca direk sipariş verildi diyor. Para çekmiyor 3d doğrulama istemiyor. Akbankta ise banka kartımda para olmasına rağmen limit yetersiz diyor. Saçmalık 2 side.Yorumlara bakarsan bir kişi paketi açık geldi demiş ondan 4 puan bu kadar takılma bence eğer pişmanlık hissi varsa başka mouse bak ben sadece sensör ve switch kalitesi iyi olduğu için önerdim.
Yok hocam ben mouse almayacam da merak ettim sadece. Şimdi alacak arkadaşlar varsa onlara da paketi açık kullanılmış iade edilmiş vs vs mouse gelecekse bilgileri olsun diye sordumYorumlara bakarsan bir kişi paketi açık geldi demiş ondan 4 puan bu kadar takılma bence eğer pişmanlık hissi varsa başka mouse bak ben sadece sensör ve switch kalitesi iyi olduğu için önerdim.
Amazonda iade kolay böyle olaylar 100 tanede 1 dir o yüzden sanmıyorum.Yok hocam ben mouse almayacam da merak ettim sadece. Şimdi alacak arkadaşlar varsa onlara da paketi açık kullanılmış iade edilmiş vs vs mouse gelecekse bilgileri olsun diye sordum