rica ederimTeşekkürler
Easycepte sıfır satmaya başladı.valla yenilenmiş telefon işine girmeyi pek düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim
HepsiBurada üzerinden yenilenmiş telefon alabilirsin.Burayı tavsiye ediyorum.Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
3 ay 0 faizli kredi ile alabilirsin yeni müşterilere özel yaptıkları kanpayalardanArkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
12 ay taksit hangi telefonlartda var12 ay taksit var bazı telefonlarda biraz fazla vermeyi göze almak lazım taksit şart ise
a36, a16, s21fe 2. nesilde görmüştüm başka modellerde de vardır bakmak lazım12 ay taksit hangi telefonlartda var
eyw teşekkür edereim bide taksitle alınca fiyatı düşüyor a36 daa36, a16, s21fe 2. nesilde görmüştüm başka modellerde de vardır bakmak lazım
3 max hocam. Fiyati yüksek telefonda 3 aylik krediler çıkar. Fazla çıkmaz.hocam baktımda ona 5 veya 6 a bölebilsem çok rahatlatır ama orda maksimum 3 gibi ondan o topa giremedim daha motorun taksiti bitmedi![]()
Erteleme nasıl oluyor hocam3 max hocam. Fiyati yüksek telefonda 3 aylik krediler çıkar. Fazla çıkmaz.
3 taksit .
1 ay da erteledim.
Ben pazartesi aldim sali günü geldi.
Ilk odeme 08.10.2025
2. odeme 08.11.2025
3. Odeme 08.12.2025