Taksitle telefon almak mümkün mü?

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
HepsiBurada üzerinden yenilenmiş telefon alabilirsin.Burayı tavsiye ediyorum.

https://www.hepsiburada.com/magaza/destekbilisim?markalar=samsung&kategori=80827007&tab=allproducts

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Buna benzer bir konuyu 1 yıl önce açmıştım. Cevabımı almıştım fakat bu süreç boyunca bir şeyler değişti mi veya bir yöntem çıktı mı öğrenmek istiyorum. Önceden ben telefonumu dolap üzerinden vade farksız 6 ay taksitle almıştım fakat bunu kaldırmışlar diye gördüm. Şu an taksit ile telefon almak mümkün mü? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.
3 ay 0 faizli kredi ile alabilirsin yeni müşterilere özel yaptıkları kanpayalardan

hocam baktımda ona 5 veya 6 a bölebilsem çok rahatlatır ama orda maksimum 3 gibi ondan o topa giremedim daha motorun taksiti bitmedi :D
3 max hocam. Fiyati yüksek telefonda 3 aylik krediler çıkar. Fazla çıkmaz.

3 taksit .
1 ay da erteledim.

Ben pazartesi aldim sali günü geldi.

Ilk odeme 08.10.2025
2. odeme 08.11.2025
3. Odeme 08.12.2025

3 max hocam. Fiyati yüksek telefonda 3 aylik krediler çıkar. Fazla çıkmaz.

3 taksit .
1 ay da erteledim.

Ben pazartesi aldim sali günü geldi.

Ilk odeme 08.10.2025
2. odeme 08.11.2025
3. Odeme 08.12.2025
Erteleme nasıl oluyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252