TAKSİTLİ ALMAM GEREK BU 5070 Lİ SİSTEM Alınır mı?

Ram 16 yapsam nası olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce hesaptanda alabilirim önerin varmı hocam
İncehesapta cuma günü indirimlerinde güzel fiyatlara düşebiliyor bazen vatandaki ram özelleştirmeleri pek hoşuma gitmedi ama genel anlamda fena değil kasa belki 16 lık olan ram yapılıp sonradan 1 tane daha takılabilir ya da içindeki ramlerle alıp satıp yeni ram alınabilir mhzsi yüksek clsi düşük olanlardan.

İncehesapta cuma günü indirimlerinde güzel fiyatlara düşebiliyor bazen vatandaki ram özelleştirmeleri pek hoşuma gitmedi ama genel anlamda fena değil kasa belki 16 lık olan ram yapılıp sonradan 1 tane daha takılabilir ya da içindeki ramlerle alıp satıp yeni ram alınabilir mhzsi yüksek clsi düşük olanlardan.
Hocam ailem vatandan olmasını istiyor ama ikna edersem ince hesaptanda alabiliri sizce ne yapılmalı

Şimdi gördüm hocam nası 5070 ddn memnumusunuz nerden aldınız ve hocam ne zaman bu sistemleri atsam bana hep 9070xt öneriyorlar
valla hocam bende sistem almayı düşünüyorum araştırdım amd al banada diyorlar ama rtxin yapay zekası daha iyi dlss5 ve mfg özellikleri daha iyi ben rtx taraftarıyım vramdada sıkıntı çekmezsin

Şimdi gördüm hocam nası 5070 ddn memnumusunuz nerden aldınız ve hocam ne zaman bu sistemleri atsam bana hep 9070xt öneriyorlar
Hocam nvidianın mfg muhabbeti çok umut verici 2k da görüntü bozulmadan mfg destekli oyunlarda çok akıcı fpsler alıyorum 9070xt saf güçte daha iyi olabilir ama harcadığı güç de bazen dengesiz olabiliyor.Ben 25.600 e almıştım 5070 i şuan arttı sanırım 9070xt ile fiyatları çok yakınsa eğer 9070xt seçilebilir ama ben nvidiacıyım yazılım konusunda da seviyorum beni 2k da tatmin etti vram sıkıntısı yaşamadım.

Geri