70000 e alabileceğin bi ton cihaz var 15 pro ne alakaTaksitli iPhone 15 pro almayı düşünüyorum, peşin fiyatına taksit olmalı.
kanunen taksit normal vatandaşa yok tek vadesiz 3 taksit ticari kredi kartlarına varTaksitli iPhone 15 pro almayı düşünüyorum, peşin fiyatına taksit olmalı.
Yenilenmiş cihaz alınır mı? Alınırsa nereden alınmalımediamrkt de gümüş 15 pro 128 70000₺ yalnız yenilenmiş cihaz var ayrıca aşağıda ki teklifler var
3 aya varan taksit imkanı ! (1.500 TL ve üzeri): Axess, Paraf, Bonus, CardFinans, BankKart
5 aya varan taksit imkanı ! (9.999 TL ve üzeri): Maximum, World
alanlar telefon değilmi arkadaş diye alıyolar çevremde çok kişi var böyle ama şahşım adına konuşuyorum ben almam içindeki değişen parçalar orijinal değil yüksek ihtimalle ayrıca yenilenmişlerin IMEI si de yenilenmiş cihaz diye değiştiriyolar yani satarken de sıkıntıya sokabilir fiyat kırarlar onun yerine bankaların 0 faizli taksitli nakit avans veya kredileri var güzel bi araştırmaya bankadan çekilip ikinci el temiz kutulu faturalı alınabilir şahsi görüşüm bu yöndeYenilenmiş cihaz alınır mı? Alınırsa nereden alınmalı
Yenilenmiş cihaz alınır mı? Alınırsa nereden alınmalı
Hocam ben olsam almazdım , verdiğiniz para az para değil , cihazın nelerinin değiştiği ve kimin onardığı çok önemli , konu ile alakalı birçok örnek teşkil eden video var , cihazların içi harabe bir şekilde çıkıyor.Yenilenmiş cihaz alınır mı? Alınırsa nereden alınmalı
Yakınınızda mağaza varsa gidip bakılabilir hocam , telefon takas desteğide veriyor sanıırm +6000 tl gibi bir destek vardı , oda işinize yarayabilir.Sadece mağazada var
Ne alırdınız peki hocamHocam ben olsam almazdım , verdiğiniz para az para değil , cihazın nelerinin değiştiği ve kimin onardığı çok önemli , konu ile alakalı birçok örnek teşkil eden video var , cihazların içi harabe bir şekilde çıkıyor.
Yakınınızda mağaza varsa gidip bakılabilir hocam , telefon takas desteğide veriyor sanıırm +6000 tl gibi bir destek vardı , oda işinize yarayabilir.
Düz 16 mantıklı mı sizceNe alırdınız peki hocam