Yardım Taksitli iPhone 15 Pro

Galeyan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
Bütçe
70000
Taksitli iPhone 15 pro almayı düşünüyorum, peşin fiyatına taksit olmalı.

Peşin fiyatına taksit kampanyası yok diye biliyorum. Bireysel olarak sadece alışveriş kredisiyle taksitli alabiliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bankaların faizsiz kredi kampanyaları oluyor onları kullanabilirsen o şekilde alabilrsin

Gürgençlerde iphone 17 için peşin fiyatına 3 taksit var diye biliyorum inceleyebilirsin

mediamrkt de gümüş 15 pro 128 70000₺ yalnız yenilenmiş cihaz var ayrıca aşağıda ki teklifler var

3 aya varan taksit imkanı ! (1.500 TL ve üzeri): Axess, Paraf, Bonus, CardFinans, BankKart
5 aya varan taksit imkanı ! (9.999 TL ve üzeri): Maximum, World

mediamrkt de gümüş 15 pro 128 70000₺ yalnız yenilenmiş cihaz var ayrıca aşağıda ki teklifler var

3 aya varan taksit imkanı ! (1.500 TL ve üzeri): Axess, Paraf, Bonus, CardFinans, BankKart
5 aya varan taksit imkanı ! (9.999 TL ve üzeri): Maximum, World
Yenilenmiş cihaz alınır mı? Alınırsa nereden alınmalı

alanlar telefon değilmi arkadaş diye alıyolar çevremde çok kişi var böyle ama şahşım adına konuşuyorum ben almam içindeki değişen parçalar orijinal değil yüksek ihtimalle ayrıca yenilenmişlerin IMEI si de yenilenmiş cihaz diye değiştiriyolar yani satarken de sıkıntıya sokabilir fiyat kırarlar onun yerine bankaların 0 faizli taksitli nakit avans veya kredileri var güzel bi araştırmaya bankadan çekilip ikinci el temiz kutulu faturalı alınabilir şahsi görüşüm bu yönde

yenilenmiş cihaz muhabbeti riskli iş sakın almayın bazen laptoplardada yenilenmis ibaresi altında uyguna satıyolar sonra millet tuzaga düsüp alıyor yenilenmis cihaz asla ama asla almayın

Hocam ben olsam almazdım , verdiğiniz para az para değil , cihazın nelerinin değiştiği ve kimin onardığı çok önemli , konu ile alakalı birçok örnek teşkil eden video var , cihazların içi harabe bir şekilde çıkıyor.
Sadece mağazada var
Yakınınızda mağaza varsa gidip bakılabilir hocam , telefon takas desteğide veriyor sanıırm +6000 tl gibi bir destek vardı , oda işinize yarayabilir.

Hocam ben olsam almazdım , verdiğiniz para az para değil , cihazın nelerinin değiştiği ve kimin onardığı çok önemli , konu ile alakalı birçok örnek teşkil eden video var , cihazların içi harabe bir şekilde çıkıyor.

Yakınınızda mağaza varsa gidip bakılabilir hocam , telefon takas desteğide veriyor sanıırm +6000 tl gibi bir destek vardı , oda işinize yarayabilir.
Ne alırdınız peki hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne alırdınız peki hocam
Düz 16 mantıklı mı sizce

Geri