Neden iphone?iphone 12 almak istiyorum nerden taksitli alırım
Reis yıllardır android kullanıyorum gına geldi bide iphone denemek istiyorum ondan dolayıNeden iphone?
teknosada falan telefon kredisi veriyorlar. onu da aylık taksitlere bölüp ödeyebiliyorsun diye biliyiroumReis yıllardır android kullanıyorum gına geldi bide iphone denemek istiyorum ondan dolayı
Easycep veriyorduiphone 12 almak istiyorum nerden taksitli alırım
vatandan aldım ben 13ü 6 taksit yaptırdım ticari kredi kartınaiphone 12 almak istiyorum nerden taksitli alırım
Valla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda farkli bir adi var) kuramiyorsun.Muzik icin spotify apple muzik artik kesin lazim.Birde bizim ulkemiz iciniphone daha fazla birime satiliyor vergilerden.120 hz mevzusu prolarda var.Cok guzel bir ozellik normale koymuyolar inat ettiler koymuyorlar.En dandik androidde bile 120 var artik.Hiz bakimindan ahim sahim fark yok.Uygulama yapmak istesen iphone icin macos lazim onada mac alman lazim.Android oylemi cok rahat cok profesyonel.Androidde yapabildigin ozgurluklerin haddi hesabiu yok.Suan param olsun net alicagim samsungun amiral serisi s23.Islemci nesli alicagi guncelleme yili olarakta bakin bunlara.Iphone 12 suan en baba 2 3 tne daha ios guncellemesi alicakken.S23 5 tane android guncellemesi vericeigini soylemisti.Ben hem android fanida oldum appleda.Ikisininde arti eksi yonleri var ama gidip fazla para vermeye gerek duymuyorum.Her ios guncellemsinde o iphone 8in dahada yavaslmaa cilesi beni delirtmisti.Yok kasmiyor akiyor diyenler varya inanmayin pasa pasa kasiyor.App storedada yeri geldimi hata aliyorsunuz uygulamadan atiyor.Hic unutmuyorum isyerindeyim bakin iphone vardi bilgisayarda wifi surucusunu indiricektim yok apple indirmiyor.Inat etti indirmiyordu.Kuramadim pcye arkadastan s22 istedim sak diye indirip attim bilgisayara rar programinida s22 indirip rardan cikarip attim pcye bazen hic olmadik yerlerde oyle bir lazim oluyorki o ozgurluk hayat kurtariyor.Ama secim size kalmis.Reis yıllardır android kullanıyorum gına geldi bide iphone denemek istiyorum ondan dolayı
13klık tecnoda bile 120hz var .dValla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda farkli bir adi var) kuramiyorsun.Muzik icin spotify apple muzik artik kesin lazim.Birde bizim ulkemiz iciniphone daha fazla birime satiliyor vergilerden.120 hz mevzusu prolarda var.Cok guzel bir ozellik normale koymuyolar inat ettiler koymuyorlar.En dandik androidde bile 120 var artik.Hiz bakimindan ahim sahim fark yok.Uygulama yapmak istesen iphone icin macos lazim onada mac alman lazim.Android oylemi cok rahat cok profesyonel.Androidde yapabildigin ozgurluklerin haddi hesabiu yok.Suan param olsun net alicagim samsungun amiral serisi s23.Islemci nesli alicagi guncelleme yili olarakta bakin bunlara.Iphone 12 suan en baba 2 3 tne daha ios guncellemesi alicakken.S23 5 tane android guncellemesi vericeigini soylemisti.Ben hem android fanida oldum appleda.Ikisininde arti eksi yonleri var ama gidip fazla para vermeye gerek duymuyorum.Her ios guncellemsinde o iphone 8in dahada yavaslmaa cilesi beni delirtmisti.Yok kasmiyor akiyor diyenler varya inanmayin pasa pasa kasiyor.App storedada yeri geldimi hata aliyorsunuz uygulamadan atiyor.Hic unutmuyorum isyerindeyim bakin iphone vardi bilgisayarda wifi surucusunu indiricektim yok apple indirmiyor.Inat etti indirmiyordu.Kuramadim pcye arkadastan s22 istedim sak diye indirip attim bilgisayara rar programinida s22 indirip rardan cikarip attim pcye bazen hic olmadik yerlerde oyle bir lazim oluyorki o ozgurluk hayat kurtariyor.Ama secim size kalmis.
12 2 sene daha güncelleme alır en kötü. ama o paralar verilir mi bielemedim.Valla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda farkli bir adi var) kuramiyorsun.Muzik icin spotify apple muzik artik kesin lazim.Birde bizim ulkemiz iciniphone daha fazla birime satiliyor vergilerden.120 hz mevzusu prolarda var.Cok guzel bir ozellik normale koymuyolar inat ettiler koymuyorlar.En dandik androidde bile 120 var artik.Hiz bakimindan ahim sahim fark yok.Uygulama yapmak istesen iphone icin macos lazim onada mac alman lazim.Android oylemi cok rahat cok profesyonel.Androidde yapabildigin ozgurluklerin haddi hesabiu yok.Suan param olsun net alicagim samsungun amiral serisi s23.Islemci nesli alicagi guncelleme yili olarakta bakin bunlara.Iphone 12 suan en baba 2 3 tne daha ios guncellemesi alicakken.S23 5 tane android guncellemesi vericeigini soylemisti.Ben hem android fanida oldum appleda.Ikisininde arti eksi yonleri var ama gidip fazla para vermeye gerek duymuyorum.Her ios guncellemsinde o iphone 8in dahada yavaslmaa cilesi beni delirtmisti.Yok kasmiyor akiyor diyenler varya inanmayin pasa pasa kasiyor.App storedada yeri geldimi hata aliyorsunuz uygulamadan atiyor.Hic unutmuyorum isyerindeyim bakin iphone vardi bilgisayarda wifi surucusunu indiricektim yok apple indirmiyor.Inat etti indirmiyordu.Kuramadim pcye arkadastan s22 istedim sak diye indirip attim bilgisayara rar programinida s22 indirip rardan cikarip attim pcye bazen hic olmadik yerlerde oyle bir lazim oluyorki o ozgurluk hayat kurtariyor.Ama secim size kalmis.
kardes adam 12 istiyo nasil taksit yaparim diyo daha ne felsefe yapiyorsunValla androidden kastin kulllandigin telefonlar amiral sinifinda degilse tabi sikayetci olursun.Ben zamaninda note 3 kullanmistim mukkemmel telefondu o zamanin iphonundan kat be kat daha iyiydi.Sonra iphone 8 aldim.Iosun guzelligine lafim yok ama ciddi anlamda cok kisitliyorlar seni.Apk(iosda farkli bir adi var) kuramiyorsun.Muzik icin spotify apple muzik artik kesin lazim.Birde bizim ulkemiz iciniphone daha fazla birime satiliyor vergilerden.120 hz mevzusu prolarda var.Cok guzel bir ozellik normale koymuyolar inat ettiler koymuyorlar.En dandik androidde bile 120 var artik.Hiz bakimindan ahim sahim fark yok.Uygulama yapmak istesen iphone icin macos lazim onada mac alman lazim.Android oylemi cok rahat cok profesyonel.Androidde yapabildigin ozgurluklerin haddi hesabiu yok.Suan param olsun net alicagim samsungun amiral serisi s23.Islemci nesli alicagi guncelleme yili olarakta bakin bunlara.Iphone 12 suan en baba 2 3 tne daha ios guncellemesi alicakken.S23 5 tane android guncellemesi vericeigini soylemisti.Ben hem android fanida oldum appleda.Ikisininde arti eksi yonleri var ama gidip fazla para vermeye gerek duymuyorum.Her ios guncellemsinde o iphone 8in dahada yavaslmaa cilesi beni delirtmisti.Yok kasmiyor akiyor diyenler varya inanmayin pasa pasa kasiyor.App storedada yeri geldimi hata aliyorsunuz uygulamadan atiyor.Hic unutmuyorum isyerindeyim bakin iphone vardi bilgisayarda wifi surucusunu indiricektim yok apple indirmiyor.Inat etti indirmiyordu.Kuramadim pcye arkadastan s22 istedim sak diye indirip attim bilgisayara rar programinida s22 indirip rardan cikarip attim pcye bazen hic olmadik yerlerde oyle bir lazim oluyorki o ozgurluk hayat kurtariyor.Ama secim size kalmis.
Valla ben olsam o parayi vermem 27kya var akakcede 64 gb saka gibi.64 gba genshin impact kurup instagrama chromedan gireriz artik :d13klık tecnoda bile 120hz var .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 2 sene daha güncelleme alır en kötü. ama o paralar verilir mi bielemedim.
Ulkede yorum yapma ozgurlugu var ben kendi tecrubelerimi paylasmak istedim.Sende paylasta oyle tartisalim.Ben millet kaziklanmasin diye ugrasiyorum.Senin zoruna giden sey ne?kardes adam 12 istiyo nasil taksit yaparim diyo daha ne felsefe yapiyorsun
soru basit iphone istiyorum nasil taksitli alirim daha da birsey yazmaya gerek yok ozgur insanValla ben olsam o parayi vermem 27kya var akakcede 64 gb saka gibi.64 gba genshin impact kurup instagrama chromedan gireriz artik :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulkede yorum yapma ozgurlugu var ben kendi tecrubelerimi paylasmak istedim.Sende paylasta oyle tartisalim.Ben millet kaziklanmasin diye ugrasiyorum.Senin zoruna giden sey ne?
mesela kaç taksit oluyo hocam?teknosada falan telefon kredisi veriyorlar. onu da aylık taksitlere bölüp ödeyebiliyorsun diye biliyiroum
güvenemedim hocam bek çok oraya yaEasycep veriyordu