Perfectshot06
Moderatör
- Katılım
- 4 Ocak 2021
- Mesajlar
- 24,056
- Reaksiyon skoru
- 16,761
hb kuveyt veya yk kartlara faizsiz 9 taksit yapıyor. Ordan ekran kartı monitör laptop falan al. 3-4k zararla sat.Bugün android telefonum istanbul boğazına düştü. Çıkardım ama oksitlenmişti paket olmuş.
Şimdi taksitle düz iphone 13 almak istiyorum peşin alma gibi bir durumum yok. Yenilenmiş telefon etrafımda çok alan ve sorun yaşamayan çok arkadaşım varda ben böyle şeylere özellikle türkiyede hiç güvenmiyorum bir halt çıkar diye düşünüyorum hep. A kalite olsa bile orjinal olmayan saçma sapan şeylerle dolu bir telefon istemiyorum. En kötüsüde yollicakları telefonu alırken seçtirtmemeleri.
Sanırsam Mediamark , Teknosa , Vatan falan bunlarda taksit imkanı direkt yok. Peki kredi kartıyla ödeme tek seferde geçildikten sonra bankadan taksitlendirebiliyormuyum yoksa devlet bunlarıdamı engelledi?
Nakit avans falan uğraşmak istemiyorum.