Rennes
80+ Gold
Dahası
varKenarlıksız yazdırma ve çift taraflı yazdırma özelliği var mı?
varKenarlıksız yazdırma ve çift taraflı yazdırma özelliği var mı?
Çift taraflıyı kendisi mi basabiliyor yoksa çevirip elinle kağıdı koyman mı gerekiyor?
manuel oluyor.Çift taraflıyı kendisi mi basabiliyor yoksa çevirip elinle kağıdı koyman mı gerekiyor?
Peki kendinden çift taraflı yazabilen bildiğin bir model var mı?manuel oluyor.
Canon yazıcılar yerine Epson tercih etme sebebin neydi?Ben kullanıyorum l3151 aldigim için memnunum. Tek seferde 100 kağıttan fazla basmislogim da var sıkıntı çıkarmıyor. Kaliteli. Fotoğraf baskısı da güzel. Rehberi yazdığımdan beri günde ortalama 15-20 sayfa yazdım hala mürekkep değiştirmedim. O yönde de sıkıntı yok. Kardeşim sagolsun cok hor kullandım yine de bozulmadı. Wi fi de de sorun yok. Kendi uygulaması var. Kullanım kılavuzlarında vs. Türkçe var. Cift taraf elle degistirmen gerek.
Hangi yazıcıdan bahsediyorsun Canon derken?Canon yazıcılar yerine Epson tercih etme sebebin neydi?
Birçok modeli var açıkçası herhangi birini kastetmiyorum.Hangi yazıcıdan bahsediyorsun Canon derken?
Genel olarak kullanıcı yorumları iyiydi. Mürekkepleri uzun süre gidiyordu. Canon olarak rakibi yaklaşık olarak bu:Birçok modeli var açıkçası herhangi birini kastetmiyorum.
Genel olarak Canon ve Epson yazıcılar arasından neden Epson?