Neler Yeni

Tanrı bunu yapabilir mi?

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dostum konuyu açan eleman zaten ban yemişti birkaç ay önce Peygambere dediği kelimeleri bilen biliyor burada o yüzden çok takılmamanı öneririm boşuna yorma kendini :)
Ayrıca o tartışmada atılan ban haksız bandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alın bahsettiği konun linki.

majorw0w

80+ Silver
Ayrıca o tartışmada atılan ban haksız bandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alın bahsettiği konun linki.
Aynı soruyu orda da sormuş tekrar tekrar sormasının anlamı nedir ? Yazdıkları hoş şeyler değildi. Ban yemeyi haketti.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İneğin evrenin yaratıcısı olabileceğini sen söyledin. Şimdide olamaz diyorsun. Kendinle çelişiyorsun.

Hindistandan falan hiç bahsetmedim. Element uyduruyorsun.
@Emydn10 "inekler evrenin yaratıcısıdır" demedi, ondan sonra "inekler evrenin yaratıcısı olamaz" da demedi. Kendisinin ineklerin evreni yarattığını hiçbir zaman dile getirmediği yetmiyor gibi bir de İslam'a yalan demişiz gibi cevap vermişsin üstüne bir de ineğin evrenin yaratıcısı olarak gördüğümüzü ortaya sürmüşsün. Elementi kim uyduruyor bence bir kez daha düşün.
Binlerce yıllık bir yalana inanıyoruz biz. Bi siz akıllısınız, ineği evrenin yaratıcısı olarak görüyorsunuz... Hey Allah'ım yarabbim.
He bir de bi şeyin binlerce yıllık olması onu kesin doğru yapmaz, gerçi bunu dedim diye şimdi beni ateist ilan edersin.
Bu arada senin bahsettiğin "siz" ve benim bahsettiğim "biz" kimler bilmiyorum, sen "siz" dedin diye ben "biz" dedim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@Emydn10 "inekler evrenin yaratıcısıdır" demedi, ondan sonra "inekler evrenin yaratıcısı olamaz" da demedi. Kendisinin ineklerin evreni yarattığını hiçbir zaman dile getirmediği yetmiyor gibi bir de İslam'a yalan demişiz gibi cevap vermişsin üstüne bir de ineğin evrenin yaratıcısı olarak gördüğümüzü ortaya sürmüşsün. Elementi kim uyduruyor bence bir kez daha düşün.

He bir de bi şeyin binlerce yıllık olması onu kesin doğru yapmaz, gerçi bunu dedim diye şimdi beni ateist ilan edersin.
Bu arada senin bahsettiğin "siz" ve benim bahsettiğim "biz" kimler bilmiyorum, sen "siz" dedin diye ben "biz" dedim.
Kimseyi bir kalıba soktuğum yok. Konudan ayrıldım zaten. Üzerine konuşmaya gerek yok bence daha fazla.

Açıklamandan sonra geriye dönüp tekrar okudum yazılanları. Cümleleri tek tek okuyunca evet senin dediğin anlam çıkıyor. Bu konuda özür dilerim, cümlem eksik olmuş. Kişiye yönelik değildi fakat orada açıklanmaya çalışılan bir fikir var. Fikir ise ineğin yaratıcı olarak kabul edilebileceği. Benim lafım bunaydı.

Yazılanların hiçbiri düz metin şeklinde değil. Bir fikri anlatıyor. Siz düz metin olarak okursanız evet dediğiniz gibi bir anlam çıkıyor.

2+2=4 diye kısa bir hesapla size binlerce yıllık doğrular olabileceğini kanıtlayabilirim. Ayrıca benim bahsettiğim o doğrular elçilerle bizlere gönderilmiş 4 büyük kitaptan oluşuyor. En doğrusu elbetteki Kur'an-ı Kerim'dir. Diğerleri insanların, sizin gibi düşünerek değiştirdiği kurallardan/anlatımlardan oluşmakta.

Ve son olarak. Siz diyorum çünkü bazı cümlelerim tek kişiye değil, sözcünün destekçilerine de...

alex jensen

80+ Silver

binlerce yıldır yanlışlanamıyor zaten o yüzden doğru

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
(Allah) Gökleri ve yeri (başka bir örnekten ve projeden öğrenmeksizin, hiç yoktan) yaratıp var edendir. O, bir işin olmasına karar verirse, ona yalnızca "OL!" der, o da hemen oluverir.

Sen insan özelliğini Allah'a naklediyorsun. Taşımak eylemi insana mahsustur. Bu nedenle Allah'ın sadece ol demesiyle her şey oluverir.

Peace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
A B
Bu hocaya Facebbok adresinden soru sorabilirsiniz.

Bu ikinci videoyu nasip olursa lütfen sonuna kadar kesinlikle izleyin. Bu hocanın da saatlik sohbetlerini izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz:

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
binlerce yıldır yanlışlanamıyor zaten o yüzden doğru
insanlık binlerce yıl boyunca dünyanın düz değil yuvarlık olmadığını da kanıtlayamadı? Gerçi hala daha dünyanın düz olduğuna inananlar var mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,149
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom