Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

robin

80+ Silver
ne degistirir bu cansız oldugu degişirmj bak canli bile olsa insandan çok daha zeki bir varlik olmasli lazim atomun ayrica canli olsa iradesi olur ve evrendeki duzen ortadan kalkar 😉
canlı olan herşeyin iradesi mi var? bitilerde canlı, iradesi nerede? hani irade insanı diğer canlılardan ayıran şeydi? Çelişiyorsun mehmeeett.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gemiyi Allah Yaratmadı zaten,Gemiyi bulan o beyni Allah yarattı
O zaman birisi birini öldürdüğünde öldüren kişi allah oluyor çünkü o kişiyi allah yarattı. böyle saçmalık mı olur

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
canlı olan herşeyin iradesi mi var? bitilerde canlı, iradesi nerede? hani irade insanı diğer canlılardan ayıran şeydi? Çelişiyorsun mehmeeett.

O zaman birisi birini öldürdüğünde öldüren kişi allah oluyor çünkü o kişiyi allah yarattı. böyle saçmalık mı olur
Allah sana irade vermiş,Öldürüp öldürmemek senin seçimi ya da gemiyi yapıp yapmaman.Allah sana aklı vermiş,bunu kullanmak insana kalmış.Bazışeyler sana bırakılmıştır

robin

80+ Silver
Kanka kusura bakma senle tartışmayı çok seviyorum.
Ama hani her şeyi körükörüne savunan müslüman çomarlar olur ya.
Sen onların ateist halisin.
Saçma sapan yerlere değinip kafa bulandırıyorsun
ben şuan ateist gözüyle yorumlamıyorum olayları.
bu arada beni müslüman çomara benzettiğin için sağol...

Mehmet Anıl

80+ Silver

atom canli oldugunu varsayalim tamam hadi diyelim iradeside yok agızdski atom ile gozdeki atom ayni iken islevi nasil farkli

robin

80+ Silver
Allah sana irade vermiş,Öldürüp öldürmemek senin seçimi ya da gemiyi yapıp yapmaman.Allah sana aklı vermiş,bunu kullanmak insana kalmış.Bazışeyler sana bırakılmıştır
tamam işte adam kendi iradesiyle yapmış gemiyi allah ne alaka?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

robin

80+ Silver
atom canli oldugunu varsayalim tamam hadi diyelim iradeside yok agızdski atom ile gozdeki atom ayni iken islevi nasil farkli
okurmusun? https://www.yardimcikaynaklar.com/butun-maddeleri-olusturan-tanecikler-ayni-midir/#:~:text=Maddeyi oluşturan atomlar aynıdır.,farklı atomlar içeriyorsa element olmazlar.

Ama cidden saçmalıyorsun.
Ortada ciddi bir konu var.
Sen gidiyorsun detaylarda boğuluyorsun.
benmi saçmalıyorum? adam gemiyi allah buldu diyor.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,188