robin
80+ Silver
Ben miKendini Einstein sanan arkadaşda gelmiş![]()
Ben miKendini Einstein sanan arkadaşda gelmiş![]()
cem yilmaz mübarek nerde yanlis bilgi cevaplamayinca kafan basmayinca kivirma
Deizm açıklamandan sonrakileri ciddiye alamadım.cem yilmaz mübarek nerde yanlis bilgi cevaplamayinca kafan basmayinca kivirma
İnsan cüzi beyniyle bunu çözecek kadar akıllı değilbende öyleyim hocam
bazen şöyle bir soru geliyor maden hiç bir şey yok dan var edilemez var olanda yok edilemez madem ALLAH doğmamış ve doğurulmamış
ya diyorum ki allah nasıl oldu?
bunun cevabını bulamıyorum
bi ara oturduk ailecek bunu tartışıyoruz anlamak için çabalaya çabalaya beynim yandı![]()
djfjgkgkgkgk deizmi bilmiyorum dimi aynen knk sen zekisin hadi guveniyorum sana şey de atom ile ilgili soylediklerime cevap yaz bilmem aklin erermi bu konulara ama neyswDeizm açıklamandan sonrakileri ciddiye alamadım.
bekle bakiyim.djfjgkgkgkgk deizmi bilmiyorum dimi aynen knk sen zekisin hadi guveniyorum sana şey de atom ile ilgili soylediklerime cevap yaz bilmem aklin erermi bu konulara ama neysw
Dünya da en çok inanılan din ama .şöyle bir durum var diğer dinlerin cogu islama benziyor sadece mesela isa allahın ogludur meryem kızıdır falan gibi ithamlarda bulundukları ve değiştirilmiş kitapları olduğundan onlara inanmak mantıklı değil
Belli sebebi,Sömürgecilik.Dünya da en çok inanılan din ama .
Dünyada en çok inanılan din olması onu doğrumu yapar?Dünya da en çok inanılan din ama .