Neler Yeni

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Mehmet Anıl

80+ Silver

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bir yaratıcı elbet vardır ve bunu sorgulamak arada gerekir,Bence vardır,Olmadığını düşünen insanlara saygı duyarım ama bu evrenin oluşması için elbet bir yaratıcı olmalı,Sadece insan değil,Gezegenler,hayvanlar,İçtiğimiz su bunlar tek başına olamaz.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
bende öyleyim hocam
bazen şöyle bir soru geliyor maden hiç bir şey yok dan var edilemez var olanda yok edilemez madem ALLAH doğmamış ve doğurulmamış
ya diyorum ki allah nasıl oldu?
bunun cevabını bulamıyorum
bi ara oturduk ailecek bunu tartışıyoruz anlamak için çabalaya çabalaya beynim yandı :D
İnsan cüzi beyniyle bunu çözecek kadar akıllı değil :D Belki iyi bir insan olursak öteki tarafta öğreniriz.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Deizm açıklamandan sonrakileri ciddiye alamadım.
djfjgkgkgkgk deizmi bilmiyorum dimi aynen knk sen zekisin hadi guveniyorum sana şey de atom ile ilgili soylediklerime cevap yaz bilmem aklin erermi bu konulara ama neysw

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MERT YILDIZ
Instagram
mertyildizvip
bence de vardır ki bu kadar tesadüfün olma ihtimali yok gören ve düşünen akıllar için çok kanıt vardır

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bide Allah derim ben,Başka dindeki, insan Başka isimle hitap eder aynı mantık.Allaha Sırf Arkadaş çevresinde cool olmak için inanmayan Ateist olan insanlar var,inanmıyorsanız böyle sebeplerden olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MERT YILDIZ
Instagram
mertyildizvip
şöyle bir durum var diğer dinlerin cogu islama benziyor sadece mesela isa allahın ogludur meryem kızıdır falan gibi ithamlarda bulundukları ve değiştirilmiş kitapları olduğundan onlara inanmak mantıklı değil

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Dünya da en çok inanılan din ama .
Belli sebebi,Sömürgecilik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslamdaki artış oranı Hristiyanlığı geçse bile kaç kişi gerçekten dinini yaşıyor böylede bakmak lazım.

Top Bottom