Berat123
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Gemiyi Allah Yaratmadı zaten,Gemiyi bulan o beyni Allah yarattıGemiyi allah mı yaratmış yani?
Gemiyi Allah Yaratmadı zaten,Gemiyi bulan o beyni Allah yarattıGemiyi allah mı yaratmış yani?
canlı olan herşeyin iradesi mi var? bitilerde canlı, iradesi nerede? hani irade insanı diğer canlılardan ayıran şeydi? Çelişiyorsun mehmeeett.ne degistirir bu cansız oldugu degişirmj bak canli bile olsa insandan çok daha zeki bir varlik olmasli lazim atomun ayrica canli olsa iradesi olur ve evrendeki duzen ortadan kalkar![]()
O zaman birisi birini öldürdüğünde öldüren kişi allah oluyor çünkü o kişiyi allah yarattı. böyle saçmalık mı olurGemiyi Allah Yaratmadı zaten,Gemiyi bulan o beyni Allah yarattı
Kanka kusura bakma senle tartışmayı çok seviyorum.Gemiyi allah mı yaratmış yani?
ee? gemiyi allah yaratmış mı oluyor. bir usta seni eğittikten sonra yaptığın tablolar senin mi olur ustanın mı?Gemiyi yaratanı allah yarattı !
Allah sana irade vermiş,Öldürüp öldürmemek senin seçimi ya da gemiyi yapıp yapmaman.Allah sana aklı vermiş,bunu kullanmak insana kalmış.Bazışeyler sana bırakılmıştırcanlı olan herşeyin iradesi mi var? bitilerde canlı, iradesi nerede? hani irade insanı diğer canlılardan ayıran şeydi? Çelişiyorsun mehmeeett.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman birisi birini öldürdüğünde öldüren kişi allah oluyor çünkü o kişiyi allah yarattı. böyle saçmalık mı olur
ben şuan ateist gözüyle yorumlamıyorum olayları.Kanka kusura bakma senle tartışmayı çok seviyorum.
Ama hani her şeyi körükörüne savunan müslüman çomarlar olur ya.
Sen onların ateist halisin.
Saçma sapan yerlere değinip kafa bulandırıyorsun
atom canli oldugunu varsayalim tamam hadi diyelim iradeside yok agızdski atom ile gozdeki atom ayni iken islevi nasil farklicanlı olan herşeyin iradesi mi var? bitilerde canlı, iradesi nerede? hani irade insanı diğer canlılardan ayıran şeydi? Çelişiyorsun mehmeeett.
O zaman birisi birini öldürdüğünde öldüren kişi allah oluyor çünkü o kişiyi allah yarattı. böyle saçmalık mı olur
tamam işte adam kendi iradesiyle yapmış gemiyi allah ne alaka?Allah sana irade vermiş,Öldürüp öldürmemek senin seçimi ya da gemiyi yapıp yapmaman.Allah sana aklı vermiş,bunu kullanmak insana kalmış.Bazışeyler sana bırakılmıştır
Nasıl yani ne alakatamam işte adam kendi iradesiyle yapmış gemiyi allah ne alaka?
Ama cidden saçmalıyorsun.ben şuan ateist gözüyle yorumlamıyorum olayları.
bu arada beni müslüman çomara benzettiğin için sağol...
okurmusun? https://www.yardimcikaynaklar.com/butun-maddeleri-olusturan-tanecikler-ayni-midir/#:~:text=Maddeyi oluşturan atomlar aynıdır.,farklı atomlar içeriyorsa element olmazlar.atom canli oldugunu varsayalim tamam hadi diyelim iradeside yok agızdski atom ile gozdeki atom ayni iken islevi nasil farkli
benmi saçmalıyorum? adam gemiyi allah buldu diyor.Ama cidden saçmalıyorsun.
Ortada ciddi bir konu var.
Sen gidiyorsun detaylarda boğuluyorsun.
Gemiyi Allah bulmadı Allah beyni verdi.Olay buokurmusun? https://www.yardimcikaynaklar.com/butun-maddeleri-olusturan-tanecikler-ayni-midir/#:~:text=Maddeyi oluşturan atomlar aynıdır.,farklı atomlar içeriyorsa element olmazlar.
neresi saçma bunun adam gemiyi allah buldu diyor.
harbiden anlamıyorsun ya. sana daha ne diyebilirim ki?Gemiyi Allah bulmadı Allah beyni verdi.Olay bu