Tanrı Sizce Var mıdır ?

temel biyoloji öğrenirken hayır temel biyolojiden kastım sadece atom cansız canlı bu kadar
Aynen biyoloji dersinde hoca oturuyor öyle sizde bakıyorsunuz demek ki. Son olarak Dinde zorlama yoktur.

evet kanıtlanamaz zaten yokluğu kanıtlayabilirim diyen de delidir
İşte niye delidir ben sana bunu soruyorum? Adamın elinle araştırdığı kanıtlar deliller vardır kanıtlayabilirim der.

inanmamak için sebep sunabilen varsa bekliyorum
Dinin indirilişinin üstünden yüz yıllar geçmiş. Hiçbir şekilde elimizde kur'anın değiştirilip değiştirilmediği bilgisi yok. Şuan dünya üzerinde inanılan 4.300 tane din var neden onlar değilde islam ? İslam dinin kendi ile çeliştiği birçok nokta var Allah her şeyi biliyorsa bizim yaşama amacımız ne ? Veya madem Allah var kur-anı neden sadece Araplara indirdi ? O zaman kullanılan Arapça ile günümüz Arapçası bile çok farklı. Din kanıtı olamadığı için birçok soruya geçiştirme cevap verir mesela tanrıyı neden göremiyoruz çünkü göremiyoruz yani bitti. Veya Tanrı her şeyi biliyorsa neden bizi hesapa çekecek ? Neden hz Muhammet son peygamber ? Basit mantıkla sorulmuş sorulara geçersek Tanrı her şeyi biliyorsa İncilin Tevratın değiştirileceğini bilmiyor muydu ? Madem evrensel bir din o zaman neden herkesin koşulları farklı ? Dünyanın yarısı bile müslüman değil Tanrı böyle olacağını bilmiyor muydu ? Aklımdaki soruların bazıları.

Son düzenleme:
Geri