alex jensen
80+ Silver
neden koyunsun diyorsun ki sen hiç inanmıyorsun en azından o çabalıyorKoyunsun yani?
neden koyunsun diyorsun ki sen hiç inanmıyorsun en azından o çabalıyorKoyunsun yani?
İnanmamakla ne alakası var?neden koyunsun diyorsun ki sen hiç inanmıyorsun en azından o çabalıyor
inanmamak da mantıkklı değil sorgulamamakta mantıklı değilİnanmamakla ne alakası var?
Araştırmadan, sorgulamadan direkt inanmak hiç mantıklı değil.
İnanmamak niye mantıklı değil? Herkes senin dinine inanmak zorunda değil.inanmamak da mantıkklı değil sorgulamamakta mantıklı değil
dinime demedim tanrııya dedim tanrıya inanmamak mantıksızİnanmamak niye mantıklı değil? Herkes senin dinine inanmak zorunda değil.
Senin için mantıksız olabilir.dinime demedim tanrııya dedim tanrıya inanmamak mantıksız
evet benim için mantıksız inanmamak için sebep sunabilen varsa bekliyorum inanmamak için derken yok olduğunu iddia edenlerSenin için mantıksız olabilir.
Adam araştırmıştır ve araştırdıkları bilgiler mantıksız gelmiştir inanmıyordur. İlla herkes müslüman olucak diye bir şey yok.evet benim için mantıksız inanmamak için sebep sunabilen varsa bekliyorum inanmamak için derken yok olduğunu iddia edenler
çok merak ediyorum neyi araştırmışAdam araştırmıştır ve araştırdıkları bilgiler mantıksız gelmiştir inanmıyordur. İlla herkes müslüman olucak diye bir şey yok.
Tanrının varlığını ve yokluğunu.çok merak ediyorum neyi araştırmış
araştırılcak bir şey değil mantık kurmak gerekTanrının varlığını ve yokluğunu.
Niye araştırılacak bir şey değil? Matematik sorusunu çözemeyince araştırmak yerine mantık kurarsan asla çözemezsin. (Örnek olarak)araştırılcak bir şey değil mantık kurmak gerek
bilgi meselesi mat tanrıyla ilgili sadece biyoloji bilmen yeterliNiye araştırılacak bir şey değil? Matematik sorusunu çözemeyince araştırmak yerine mantık kurarsan asla çözemezsin. (Örnek olarak)