Amin cümlemizeinşallah tez zamanda olursun
tanrı olsa neden bize görünmüyor,yada kaderimizi nasip'imizi o belirliyorsa neden yakıyor bizi birdaha yada neden bütün dinler ortadogu'da dogdu sanıyorsun ilk medeniyetler hepsi bereketli hilal'de dogdu tanrı diye bişey uydurdular sonra bütün doguya yayıldı. (teori)Saygı çerçevesinde tartışırsak sevinirim ve konunun kilitlenmesine gerek kalmaz.
Tanrıya inananlar neden inandığına, inanmayanlar ise neden inanmadığını açıklayabilir mi ?
kardeş youtubea yazsan tüm sorduklaarının cevabı var bu yeni nesil çok tembel daha araştırmaya üşeniyorsun sırf ateist olmak için ateistsiniztanrı olsa neden bize görünmüyor,yada kaderimizi nasip'imizi o belirliyorsa neden yakıyor bizi birdaha yada neden bütün dinler ortadogu'da dogdu sanıyorsun ilk medeniyetler hepsi bereketli hilal'de dogdu tanrı diye bişey uydurdular sonra bütün doguya yayıldı. (teori)
ne alaka şimdi bu sen git sözler köşkü izle ,ateist oldugumu söylemedim sadece teorikardeş youtubea yazsan tüm sorduklaarının cevabı var bu yeni nesil çok tembel daha araştırmaya üşeniyorsun sırf ateist olmak için ateistsiniz
ajksdjksadjk sözler köşkü izlediğimi kim söyledi teori değil iddia senin dediğin şeyne alaka şimdi bu sen git sözler köşkü izle ,ateist oldugumu söylemedim sadece teori
iddia olsa ne olur ben ne inanıyorum ne inanmıyorum gibi arada kaldımajksdjksadjk sözler köşkü izlediğimi kim söyledi teori değil iddia senin dediğin şey
inanmamak için sebeplerini sırala yardımcı olayım senin fikrin agnostizm oluyoriddia olsa ne olur ben ne inanıyorum ne inanmıyorum gibi arada kaldım
ben müslümanım ama şüphelerim var sadece o kadar yani en iyisi fazla kurcalamamak gibi oldugunu düşünüyoruminanmamak için sebeplerini sırala yardımcı olayım senin fikrin agnostizm oluyor
mesela dünya öyel bir konumda ki ne soğuk ne sıcak ne ykaın ne uzakSaygı çerçevesinde tartışırsak sevinirim ve konunun kilitlenmesine gerek kalmaz.
Tanrıya inananlar neden inandığına, inanmayanlar ise neden inanmadığını açıklayabilir mi ?