Neler Yeni

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
ragnar oğlu tarkan
dostum şimdi türkiye de 1 tane cumhurbaşkanı var dimi bizim düşündüğümüz bildiğimiz bu ama halbuki dünyada ki 8 milyar insandan sadece biri yani nasıl düşündüğünle hangi pencereden baktığına göre değişir

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Alperen Yılmaz
Sence tanrı bütün bilim adamları tarafından kanıtlansa imtihanın bi anlamı kalır mıydı

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Emre
Basit bir ifadeyle şöyle açıklanabilir: Bir şirkette birden fazla patron (A ve B diyelim) olunca birlikte karar almaları gerekeceğini hepimiz bilir. Birisi bir fikir ortaya atınca diğeri kabul etmeyebilir ama fikri sunan (A) patron ısrarcıysa ya (B) patronun haberi olmadan fikrini gerçekleştirir ya da (B) patronu herhangi bir yolla aradan çıkarmaya çalışır. Birinci durum olursa yine her türlü tartışma çıkacak ve patronun birisi aradan çıkmak zorunda kalacak. Bu yüzden 2 tane yaratıcı olursa böyle bir düzen olmayacağını düşünüyorum. Benim düşüncem tamamen bu şekilde çünkü detaylı düşününce akıl bir yerde yetersiz kalıyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kime göre 1 tane? Semavi mitlerine göre 1, İskandinav, Yunan ve Mısır mitlerine göre 1'den fazla. Kesin olarak 1 tane kabul edip buna göre soru yönelttiğin tanrıyı diğerlerinden daha gerçek yapan ne?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Eğer tanrı kendi kendine var olduysa ve olabiliyorsa, neden birden fazla tanrı kendi kendine var olmadı? 1'de durduran şey neydi?

Soru bazılarına basit veya saçma görünebilir fakat gerçekten derin ve sorgulanması gereken bir soru.
Bir arabayı iki kişi sürebilir mi ?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,297
İsim
Berk Atmaca
dostum şimdi türkiye de 1 tane cumhurbaşkanı var dimi bizim düşündüğümüz bildiğimiz bu ama halbuki dünyada ki 8 milyar insandan sadece biri yani nasıl düşündüğünle hangi pencereden baktığına göre değişir
bak buda değişik bir bakış açısı. sevdim

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra Aykaç
25 sayfa ve 320 mesaj ne yaptınız hayret ettim cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler