Tansiyon ölçebilen akıllı saat tavsiyesi

Reaksiyon skoru
103
Bütçe
6000
Tansiyon ölçebilen akıllı saat lazım beyler Huawei watch d çok pahalı 8 k falan spovan electro 5500 falan en fazla işte spovan olabilir bu bandda onerebileceginiz tansiyon ölçebilen akıllı saat nabız vs değil tansiyon ölçebilen olması önemli nabız vs genelde oluyor zaten şimdiden teşekkürler

Tansiyonu doğru ölçemeyeceği için bence o kadar da önemli bir özellik değil hocam

Not: Telefonu sadece Samsung ise*
40mm ise Samsung Watch 6
44mm ise Samsung Watch 5 (tabii bütçeyi yaklaşık 500tl aşabilirsen watch 6 al gene)

Hocam sizin dediğiniz kalp atış hizi veya EKG olabilir mi? Samsung tansiyon ölçmüyor.
Screenshot_20230819_112428_Galaxy Watch4 Manager.png

Ölçüyor hocam hem 4 te hem 5 te hatta kalibre etmek için sizden 3 defa tansiyon aletiyle aynı anda ölçüp değerleri girmenizi istiyor

Ekler

• Screenshot_20230819_112428_Galaxy Watch4 Manager.png
    Screenshot_20230819_112428_Galaxy Watch4 Manager.png
    360.6 KB · Hit: 166
Bende 4 var ölçmüyordu. Telefon yd diye olabilir. Bende daha hasır değil demek ki diyordum. Evet 4 olcuyormus.
sadece samsung cihazlarda ölçüyormuş hocam ondandır ama şarj süresi çok az 2 gün çok kötü en az 6-10 gün arası olması lazım huawei bu konuda daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben Watch 4 kullanıyorum güç tasarufu modunda 2gün güç tasaruf modu kapalı 1.5gün gidiyo ve 5'inde 6'nında bataryası daha iyi
şarj süresi çok az mış bana daha uzun olması lazım spovan electro diye bir saat var kordonu şişerek ölçüyormuş tansiyon ama menü ingilizce uygulama türkçe imiş babama alacagım iç,in soru işareti oldu yada daha fazla verip huawei watch d alacagım

Geri