LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Arkadaşlar yakında chromenin herhalde gizli sekmede kullanılan bilgileri kullandığına dair bir haber duymuştum başka bir tarayıcı önerir misiniz
Hangisi bilgilerini kullanmıyor ki?Arkadaşlar yakında chromenin herhalde gizli sekmede kullanılan bilgileri kullandığına dair bir haber duymuştum başka bir tarayıcı önerir misiniz
Ben de edge kullanacaktım ama arayüzü güzel değil bir de eski pc lerde açılırken 10 dk gidiyorHangisi bilgilerini kullanmıyor ki?
Ben Edge kullanıyorum rahat.
SSD'li eski bir sistem kullanıyorum. Hiç de geç girmiyor.Ben de edge kullanacaktım ama arayüzü güzel değil bir de eski pc lerde açılırken 10 dk gidiyor
Ben hdd li i3 2100 hd 6450 kullanıyordum pc sakat kalıyorduSSD'li eski bir sistem kullanıyorum. Hiç de geç girmiyor.
Ben sevdim arayüzünü.
Firefox veya Brave.
Hocam ben bu arama motoru olayını tam anlamadım da onu kullanmak ne kazandırıyor önemli ise ne tavsiye edersinizfirefox
O tarayıcı mıOpera var
Bilemiyorum önerdim işteO tarayıcı mı
Bir de opera çin firması çinin ne zamandır hangi politikayı izlediği aşikar
Opera GX knk hemde vpn liArkadaşlar yakında chromenin herhalde gizli sekmede kullanılan bilgileri kullandığına dair bir haber duymuştum başka bir tarayıcı önerir misiniz