Merhaba arkadaşalr Tarih 1 şuan 3-4 net yapıyorum bunu 8-9 nete nasıl çıkarabilirim tavsiye ettiğiniz taktik yöntem felan nelerdir ? @Furkan Karagülle @Harley Quinn❖
Elimde tarih 1 el kitabı var yaklaşık 200 sayfa her gün kitab okur gibi 1 saat okusam işe yarar mı peki mola verirken veya boş zamanda ? her günde birtane sosyal 1 denemesi çözsem kalan sürede 8-9 çıakr mı ?Deneme üzerinden soru analizi yaparken oradaki tarih bilgilerini hafızaya atmaya çalışın. Eğer bilmediğiniz bir şey varsa hemen o sırada küçük bir araştırma yapın. Şu saatten sonra yapılabilecek en mantıklısı budur.
İmkanı var ama diğer derslere çalışmanı öneririm. Edebiyat gibi.Elimde tarih 1 el kitabı var yaklaşık 200 sayfa her gün kitab okur gibi 1 saat okusam işe yarar mı peki mola verirken veya boş zamanda ? her günde birtane sosyal 1 denemesi çözsem kalan sürede 8-9 çıakr mı ?
tarih denemesi ve çıkmış soruları çözmen faydalı olacaktırElimde tarih 1 el kitabı var yaklaşık 200 sayfa her gün kitab okur gibi 1 saat okusam işe yarar mı peki mola verirken veya boş zamanda ? her günde birtane sosyal 1 denemesi çözsem kalan sürede 8-9 çıakr mı ?
yani 8-9 nete çıkabilir miyim böyle yaparsam ?tarih denemesi ve çıkmış soruları çözmen faydalı olacaktır
benim hocam'da tombiş bi ramazan hoca var. mükemmel anlatıyo. ondan dinlersen çok iyi anlarsın konuyu yatırım tavsiyesidirMerhaba arkadaşalr Tarih 1 şuan 3-4 net yapıyorum bunu 8-9 nete nasıl çıkarabilirim tavsiye ettiğiniz taktik yöntem felan nelerdir ? @Furkan Karagülle @Harley Quinn❖
kankam vakit kalmadı çok uzun ramazan hoca başka tavsiyen var mı ?benim hocam'da tombiş bi ramazan hoca var. mükemmel anlatıyo. ondan dinlersen çok iyi anlarsın konuyu yatırım tavsiyesidir
kesin bir şey değil ama şans da yanındaysa neden olmasınyani 8-9 nete çıkabilir miyim böyle yaparsam ?