Tarihin En İyi 3 Oyunu Nedir?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Hocalarım sa,
oynadığım oyunlardan 3 oyun koydum sizlerin düşünceleri ve sıralaması neler?

God Of War (2018)
RDR2
The Last Of Us

pubg, cs ve minecraft olabilir offline oyunlar girmez sanırım listeye kişisel olarak soruyorsan baska tabi
GOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

God of war, the Witcher 3, GTA 5
Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?

GOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?
Öylede bir alınır kiiii. Hayran kalırsın hocam çök. Öyle bir oyun ki yan görevler bile ana hikayeye etki edebiliyor

Öylede bir alınır kiiii. Hayran kalırsın hocam çök. Öyle bir oyun ki yan görevler bile ana hikayeye etki edebiliyor
En yakın zamanda alıcam inş hocam. 4. kez gowu bitirmeme rağmen hala aklımdan çıkmayan bi oyun umarım aynı etkiyi yaratır

İlk birkaç saati geçersen öyle bir sarmaya başlar ki. Daha da iyi bir etki bile yaratabilir

Knight Online,Counter Strike,Gta
bir çok kişi GTA yı koymuş bende koyardım fakat listemin ilk 10 una fln girerdi. Bayılarak oynadığım bir oyun değil fakat açık dünya olarak müq

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,539
Üyeler
175,063
Son üye
dmkemal
Geri