GOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirimpubg, cs ve minecraft olabilir offline oyunlar girmez sanırım listeye kişisel olarak soruyorsan baska tabi
Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?God of war, the Witcher 3, GTA 5
Öylede bir alınır kiiii. Hayran kalırsın hocam çök. Öyle bir oyun ki yan görevler bile ana hikayeye etki edebiliyorGOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?
En yakın zamanda alıcam inş hocam. 4. kez gowu bitirmeme rağmen hala aklımdan çıkmayan bi oyun umarım aynı etkiyi yaratırÖylede bir alınır kiiii. Hayran kalırsın hocam çök. Öyle bir oyun ki yan görevler bile ana hikayeye etki edebiliyor
Benim tarihimin en iyi oyunlarıİyi oldukları kesin fakat en iyiler mi tartışılır.