Neler Yeni

[Tartışalım] Türkçe Yamanın Paralı Olması Sizce Doğru Mu ?

Sizce Doğru Mu ?

• Oy kullanan toplam üye
    28

Rx6900xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ege
orda hayırı işaretledim ama kaliteliyse veririm ama çoğu yama iyi olmuyor ama iş görüyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence değil. Bu oyun sadece 1 ülkeye değil bütün ülkelere çıkıyor. Tabii çoğu oyun A1 İngilizce istiyor lise 1. sınıf bile anlar. Ama bu doğru değil bence.
Bütün ülkelere çıkıyor ama Türkçe çıkmıyor. Ben bir oyun Türkçe çıkmadıysa o oyun ülkemizde çıktı demem. Çoğu oyun A1 ing istemiyor. Öyle oyunlar var ki yamasız oynamak imkansız. Mesela L.A Noire.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda hayırı işaretledim ama kaliteliyse veririm ama çoğu yama iyi olmuyor ama iş görüyor
Bu düşünceye ben de katılıyorum. Google Translate çevirisi bir yamaya ben de para vermem. Çünkü ortada emek yok demektir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bütün ülkelere çıkıyor ama Türkçe çıkmıyor. Ben bir oyun Türkçe çıkmadıysa o oyun ülkemizde çıktı demem. Çoğu oyun A1 ing istemiyor. Öyle oyunlar var ki yamasız oynamak imkansız. Mesela L.A Noire.

Yani benim fikrim ücretsiz olması. Türkiyede diğerleri gibi bir ülke.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aslında yapımcılarda da suç var. Doğru düzgün hiçbir oyun TR gelmiyor. Yani oyun yapımcıları Türkiye'yi adamdan saymıyor. Bu doğru.
Geleneksel Çince desteği bile olan oyunlar Türkçe ekliyemiyor. Koskoca Valve bile Half Life 2'ye TR dil desteği koydu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler
163,712
Son üye