Bütün ülkelere çıkıyor ama Türkçe çıkmıyor. Ben bir oyun Türkçe çıkmadıysa o oyun ülkemizde çıktı demem. Çoğu oyun A1 ing istemiyor. Öyle oyunlar var ki yamasız oynamak imkansız. Mesela L.A Noire.Bence değil. Bu oyun sadece 1 ülkeye değil bütün ülkelere çıkıyor. Tabii çoğu oyun A1 İngilizce istiyor lise 1. sınıf bile anlar. Ama bu doğru değil bence.
Bu düşünceye ben de katılıyorum. Google Translate çevirisi bir yamaya ben de para vermem. Çünkü ortada emek yok demektir.orda hayırı işaretledim ama kaliteliyse veririm ama çoğu yama iyi olmuyor ama iş görüyor
Bütün ülkelere çıkıyor ama Türkçe çıkmıyor. Ben bir oyun Türkçe çıkmadıysa o oyun ülkemizde çıktı demem. Çoğu oyun A1 ing istemiyor. Öyle oyunlar var ki yamasız oynamak imkansız. Mesela L.A Noire.
Aslında yapımcılarda da suç var. Doğru düzgün hiçbir oyun TR gelmiyor. Yani oyun yapımcıları Türkiye'yi adamdan saymıyor. Bu doğru.Yani benim fikrim ücretsiz olması. Türkiyede diğerleri gibi bir ülke.
Geleneksel Çince desteği bile olan oyunlar Türkçe ekliyemiyor. Koskoca Valve bile Half Life 2'ye TR dil desteği koydu.Aslında yapımcılarda da suç var. Doğru düzgün hiçbir oyun TR gelmiyor. Yani oyun yapımcıları Türkiye'yi adamdan saymıyor. Bu doğru.
sony tr dublaja geçti diğer hiçbir firma umursamıyorAslında yapımcılarda da suç var. Doğru düzgün hiçbir oyun TR gelmiyor. Yani oyun yapımcıları Türkiye'yi adamdan saymıyor. Bu doğru.