Neler Yeni

taş gibi sistem aldım ama oyunlar sarmıyor

2k monitör 4070ti ddr5 r5 7600 32 ram falan her şey var 2tb de ssd var ama pcde rust ve lolden baska oyun yok hiçbi şey oynayasım gelmiyor bos zamanım da var halbuki tüm gün evdeyim neden böyle ne önerirsiniz hikaye tabanlı oyunlar sarıyor aslında ama eski nesil degil cyberpunk gibi gelismis oyun lazım

Ferhxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat
Ünlü bir filozof demiş ki LoL bırakılmaz ara verilir

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan Çiflikoğlu
2k monitör 4070ti ddr5 r5 7600 32 ram falan her şey var 2tb de ssd var ama pcde rust ve lolden baska oyun yok hiçbi şey oynayasım gelmiyor bos zamanım da var halbuki tüm gün evdeyim neden böyle ne önerirsiniz hikaye tabanlı oyunlar sarıyor aslında ama eski nesil degil cyberpunk gibi gelismis oyun lazım
muhtemelen oynamışsındır ama god of war elden ring hogwarts legacy starfield falan oynayabilirsin.
fiyatlar pahalı evet ama çok seçenek yok rdr de olabilir.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Bir tarafta Lol oynamaktan diğer oyunlara vakit ayıramayan ben

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
Rdr2 - god of war - elden ring deneyebilirsin

Witcher 3 de denemeni öneririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen oynamışsındır ama god of war elden ring hogwarts legacy starfield falan oynayabilirsin.
fiyatlar pahalı evet ama çok seçenek yok rdr de olabilir.
işte bahsettigin tüm oyunlara sahibim ama 5dk zor dayandım özellikle rdr2nin sıkıcılıgından bayılacaktım az kalsın tas devri oyunları bana hitap etmiyor starfieldde de cok diyalog var pek eglenceli degil sanırım lol oynamaya devam edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr2 - god of war - elden ring deneyebilirsin

Witcher 3 de denemeni öneririm
hiçbiri sarmadı çok eski tarz oyunlar cyberpunk gibi oyun yok mu bildiğin

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
işte bahsettigin tüm oyunlara sahibim ama 5dk zor dayandım özellikle rdr2nin sıkıcılıgından bayılacaktım az kalsın tas devri oyunları bana hitap etmiyor starfieldde de cok diyalog var pek eglenceli degil sanırım lol oynamaya devam edicem

Hikayeli oyun oynayan biri cok degilim cyberpunk gibi bir oyun da aklima gelmedi acikcasi

Ferhxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat

sende yanlış anlama da yeni nesilde çok rastladığım 3dk den fazla odaklanmam hastalığı var instagram YouTube shorts vs o kadar çok izlemişsin ki anladığım kadarıyla odak süren 3dk ye düşmüş

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sende yanlış anlama da yeni nesilde çok rastladığım 3dk den fazla odaklanmam hastalığı var instagram YouTube shorts vs o kadar çok izlemişsin ki anladığım kadarıyla odak süren 3dk ye düşmüş
o kadar haklısın ki dizi film asla izleyemiyorum youtubeden tüm videoları 2x de izliyorum genelde shorts ve tiktok takılıyorum uzun yazı asla okuyamıyorum oyunlarda da direkt aksiyona dalmazsak sıkılıyorum napcam sanırm hayat bitti

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan Çiflikoğlu

lol devam et o zaman ne diyelim

Ferhxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ferhat
o kadar haklısın ki dizi film asla izleyemiyorum youtubeden tüm videoları 2x de izliyorum genelde shorts ve tiktok takılıyorum uzun yazı asla okuyamıyorum oyunlarda da direkt aksiyona dalmazsak sıkılıyorum napcam sanırm hayat bitti
kendini alıltırıcan Düzensiz Bi uyku saatine sahipsen ondan başla sonra boş zamanım da var dedin biraz pc telden uzaklaşıp ev işlerini yap dışarıda gez kitap okumaya çalış müzik aleti çalmayı biliyorsan müzik çalmayı dene resim çizebilşyorsan resim dene kesinlikle faydasını göreceksin bir de siyasetten uzak dur:)

hikoo

80+ Bronze
Maalesef herkesin basina gelen durum, hevesle saatlerce ugrasip arastirip pc toplarsin, birkac ay sonra yuzune bakmayacak duruma gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,646
Üyeler
159,373
Son üye
Krasos
Top Bottom