güzelmiş bunlarBu bence en şık beyaz kasa
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-gt501-white-edition-RGB-tempered-glass-usb-31-mid-tower-kasa/Mesh istersen
Bu da şık sayılabilir.COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu kasalar 1000 lira seviyesinde bütçe yazmadığın için ortalama bu seviyede baktım daha yukarısında da şık kasalar var ama bütçen sınırlıysa kasaya bütçenin 5 te1ini falan ayır .güzelmiş bunlar
Aslında görsellik benim için önemli ama çokta abartmak istemiyorum, ortalama 1k civarlarında almayı düşünüyorum, attığın asus tuf olan çok hoşuma gitti sanırım onu alıcamBu kasalar 1000 lira seviyesinde bütçe yazmadığın için ortalama bu seviyede baktım daha yukarısında da şık kasalar var ama bütçen sınırlıysa kasaya bütçenin 5 te1ini falan ayır .
O kasayı bende çok seviyorum ama hava akışı açısından Cooler Masterı almıştım. İtopya dan alma ama orada çok pahalı . Kasanın normal fiyatı 1300 1200 civarıydı 1 2 hafta önce .Aslında görsellik benim için önemli ama çokta abartmak istemiyorum, ortalama 1k civarlarında almayı düşünüyorum, attığın asus tuf olan çok hoşuma gitti sanırım onu alıcam
umarım düşer fiyatlarO kasayı bende çok seviyorum ama hava akışı açısından Cooler Masterı almıştım. İtopya dan alma ama orada çok pahalı . Kasanın normal fiyatı 1300 1200 civarıydı 1 2 hafta önce .