Taşımacılık yapmak istiyorum nasıl ilerleyebilirim??

Alpercan

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar altımda bir doblo var ve 21 yaşında genç bir arkadaşınızım. Armut uygulaması aracılığıyla ufak tefek taşıma işleri yapıp harçlığımı çıkartıyorum. Yardım aradığım konu, nasıl daha kolay ve daha fazla taşıma işi bulabilirim. Armutta var evet ama çok sürdürülebilir değil çünkü teklif fiyatları aldı başını gidiyor, giderlere göre gelirimiz fazlaca az oluyor. Tavsiye ettiğiniz bir site veya bir yol var mıdır?

Önce Trendyol Express'e (Muhtemelen kabul etmezler) sonra da Hepsijet'e başvur. Güzel parası var.

Arkadaşlar altımda bir doblo var ve 21 yaşında genç bir arkadaşınızım. Armut uygulaması aracılığıyla ufak tefek taşıma işleri yapıp harçlığımı çıkartıyorum. Yardım aradığım konu, nasıl daha kolay ve daha fazla taşıma işi bulabilirim. Armutta var evet ama çok sürdürülebilir değil çünkü teklif fiyatları aldı başını gidiyor, giderlere göre gelirimiz fazlaca az oluyor. Tavsiye ettiğiniz bir site veya bir yol var mıdır?

Kargo firmalarını dene. Arabası olan adamları havada kapıyorlar.

Kargo firmalarını dene. Arabası olan adamları havada kapıyorlar.
Aylık iş aramıyorum arkadaşlar kendim yapabileceğim. Kendi işimin olduğu bir işleyiş arıyorum. Armutu istediğim zaman yapıyorum istediğim zaman yapmıyorum örneğin

Geri