Tavsiye eder misiniz sizce ?

da4141

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
35555
Dostlar zotac 5060ti 16gb ve kalanları bu listedeki gibi 36 bin sizce nasıl kasayı başka alacağım
IMG_5226.webp

onun haricinde gördüğüm kadarıyla işlemciyi stok fan ile kullanacaksın . stok fan bu işlemciyi soğutamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde iş görmez mi 2 günlük cihaz arkadaş almış nakite çeviriyor
alınırda sonradan işlemci yüksletmek istediğin zaman bu anakart ile tam verim alamazsın yetersiz faz sayısı yüzünden

Bu şekilde iş görmez mi 2 günlük cihaz arkadaş almış nakite çeviriyor
gerçi 2.el alıyorsun ve fiyatı baya inmiş. al gitsin ben en başta sistem topluyorsun sandım direk ala bilirsin sistemi güzel fiyat
ama kesinlikle sonradan işlemciye soğutma takviyesi çık yoksa sıkıntı çıkartır

onun haricinde gördüğüm kadarıyla işlemciyi stok fan ile kullanacaksın . stok fan bu işlemciyi soğutamaz

alınırda sonradan işlemci yüksletmek istediğin zaman bu anakart ile tam verim alamazsın yetersiz faz sayısı yüzünden
O zaman

gerçi 2.el alıyorsun ve fiyatı baya inmiş. al gitsin ben en başta sistem topluyorsun sandım direk ala bilirsin sistemi güzel fiyat
ama kesinlikle sonradan işlemciye soğutma takviyesi çık yoksa sıkıntı çıkartır
ebet dostum ikinci el 2 günlük dedi almış taksitle sanırım nakit ihtiyacı için satıyor ilk etapta soğutucusız yeter mi Peki soğutucu sonradan eklerim

O zaman

ebet dostum ikinci el 2 günlük dedi almış taksitle sanırım nakit ihtiyacı için satıyor ilk etapta soğutucusız yeter mi Peki soğutucu sonradan eklerim
soğutucu bi süre kuratrır ama en geç 2 hafta içinde iyi bir soğutucu alman gerek ve işlemciyi fazla yüke sokma bu sürede

Geri