Tavsiye ekran kartı, bütçe 3k

Reaksiyon skoru
86
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar parça parça aldığım bilgisayarımda sıra ekran kartında. Sizden önerilerinizi bekliyorum.Benim aklımda bir sürü fikir var sizden yardımcı olmanızı istiyorum.ilk fikrim ikinci elden sıfır kutusu açılmamış garantili asus rog strix gtx 1080, fiyat 3k ama bu yılın sonunda çıkacak olan 3000 serisi aklımı karıstiriyor çünkü bu kartı aldığımda eski nesil olacak(aklıma yatan bu ama ürün istanbulda ben ise niğdede ürünü almak için oraya gitmem gerek ya da get ile alıp %9 komisyon koyup almak ama satıcıyı arayıp ilk bi indirim isteyeceğim çünkü 3000 serisi çıkacak biraz fazla o karta göre). ikinci fikirim ise vatan bilgisayar kdv indiriminden msı rx 5700 almak, bu seferde gtx 1080 ve msi RX 5700 GAMING X karsilastırmalarına bakıyorum ve özelliklerine 1080 bir kaç adım önde.Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum. bu ay ekran kartını alıp sonraki ay işlemci ve kasa alacağım alacağım işlemci ise r5 3600.(psu 700w 80+, anakart asus b450mk ram ve ssd devar bunların toplamı 1350 tl tuttu hepsi 0)

Kasan iyi ise,yayın ve render yapmayacaksan,AMD driverlarına güveniyorsan ve RTX kullanmayacaksan 5700 alabilirsin.

Geri