yuzdeyirmi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yuzde yirmi
iyi geceler direk konuya gececegim 3 yıldır arkadaş olduğum bir kız var ama sorun şöyle. Şimdi benim eskiden arkadaş olduğum 4 5 sevgili yapmis arkadasim vardi ve okula yeni gelmisti. 6 ay falan arkadasligimiz surdu ama sonrasinda baktim bunun erkek ortami bile yok ama biraz yakısıklı oldugu icin kiz ortami var sadece kizlarda sacma sapan hakerekleri oldugu icin begenio ve benim sevdigim kizada aynisini yapmaya basladi bende konusmamayi tercih ettim. Ben gidince neredeyse hic erkek ortami kalmadi. Suan kendisini daha fazla yipratiyor kizlarin önünde durabilmek icin (10. Sinifiz ve 12ye kadar devam eder heralde) ama bu seferde önüne gelene küfür etmeye başladı. Yanına biri gelince direk diğerini satmaya başladı daha kötü olmasını diliyorum. Kız ile yakıniz ve cok fazla ortak yönümüz var derslerde göz göze gelmeyi bile gectik ama arkadasim benim hala ondan hoslandigimi bilmiyor ve eger söyleseydim kizla arkadasligimiz bile bitebilirdi. Kiza acilmak istiyorum ama gittikce bana biraz daha arkadasca davranmaya basliyor nasil onla daha fazla konusabilirim veya nasil diger arkadasimi kucuk dusurebilirim cunki arkadasim onumuzde duvar gibi kaliyor ve siniftakilerinde bunu bilip sesinin cikmadigini anlayabiliyorum bu konuyla ilgili tavsiye verirmisiniz