🔥İndirim TCL 55 C6K 144hz miniled TV 35.364 TL Hepsiburada satıcı Teknosa

Hocam sormak istediğim aslında şu , Next 55 inç 19500 şuan , c6k 55inç 45.000 , , hz ses vb özellikler önemli değil. Hatta markaları kapatıp panel ve görüntü açısından fark gerçekten 2 katı bir görüntü kalitesi mi hatta 2 kattan fazla mı ? yoksa aradaki film keyfinde standart kullanıcı için. o farkı vermeye değmez mi ?
Next al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu kafası karışan arkadaşlardaki mantığı hiç anlamıyorum inç başına baktığınızda TCL, NeXT’ten 2 kat daha pahalı
Bunlara nextin üstüne tcl samsung falan yazıp göstersen off panele bak derler

Şu kafası karışan arkadaşlardaki mantığı hiç anlamıyorum inç başına baktığınızda TCL, NeXT’ten 2 kat daha pahalı
Hocam haklısınız ama burada bu iki tv yi yan yana görebileceğimiz bir showroom yok. Televizyonda öyle senede bir alalım ürünü değil malesef. Kaygı keşke dememek aslında. Eğer gerçekten güzel bir panele sahipse elbette o farkı vermek isteyen yok :D

Hocam sormak istediğim aslında şu , Next 55 inç 19500 şuan , c6k 55inç 45.000 , , hz ses vb özellikler önemli değil. Hatta markaları kapatıp panel ve görüntü açısından fark gerçekten 2 katı bir görüntü kalitesi mi hatta 2 kattan fazla mı ? yoksa aradaki film keyfinde standart kullanıcı için. o farkı vermeye değmez mi ?

Nextstar 55 İnç bir üst modeli 65 inç olana göre görece düşük özellikli fiyat farkına değecek şekilde 65 inç alınır. C6K ise 2 gün önce vatan kampanya yaptı 37k 'dan satıyordu ki ben Ağustos ayında 42k'dan aldırmıştırdım acil televizyon lazım olduğu için aile bireyime, Aynı olayı Teknosa getirmiş. İndirim kovalanarak C6K alınmayacak bir televizyon değil. Görüntü bakımından daha iyi diğer televizyonlara göre.

Kullanım alışkanlığına göre ve televizyondan ne beklediğine bağlı onuda yazdım zaten. Gündüzleri TV izlenmeyen, akşamları dizi film uygulama vasıtasıyla izlerim, oyun oynamam diyorsan 55 değil 65inç Nexstar alınız, Ben gündüzde TV izlenir akşamalrı konsol vs bağlarım sık oyun oynarım diyorsanız max 40k bandında 35-37k'dan net olarak C6K alınır.

Son düzenleme:
Hocam haklısınız ama burada bu iki tv yi yan yana görebileceğimiz bir showroom yok. Televizyonda öyle senede bir alalım ürünü değil malesef. Kaygı keşke dememek aslında. Eğer gerçekten güzel bir panele sahipse elbette o farkı vermek isteyen yok :D
Showroom hakkında yorumunu haklı buluyorum.

Miniled pahalı bir teknoloji değil ancak TCl in 14 bin bölgesel karartmaya çıktığı cihazları var oledi tokatlıyor görüntü kalitesi ki premium bir deneyim için 2 bin üstü karartma ve 2 bin üstü nit yeterli bu model giriş seviyesi bir mini LED yine pahalı kalmış mini LED ilerde standart haline gelicek belliki.

45 etiket fiyatı olan TV 35e satılıyor hala kar marjı var. Tcl markası tr de yurtdışına göre çok kazık satıyor. İnsanlar aldığı sürece fiyatlar düşmeyecek. Tcl giriş seviyesi ürünü bile premium algısı yapmak için 2 katı fiyata iteliyor.

Vergi dahil yurtdışı fiyatı 20 olan TV yi 45den güzel iteliyorlar.

45 etiket fiyatı olan TV 35e satılıyor hala kar marjı var. Tcl markası tr de yurtdışına göre çok kazık satıyor. İnsanlar aldığı sürece fiyatlar düşmeyecek. Tcl giriş seviyesi ürünü bile premium algısı yapmak için 2 katı fiyata iteliyor.

Vergi dahil yurtdışı fiyatı 20 olan TV yi 45den güzel iteliyorlar.

Tüm markalar öyle ki bunun firma ile ilgisi yok ülkemizin yönetim sistemiyle alakalı bir durum. Ayrıca sadece TV'de değil bir çok elektrik elektronik ürünlerde fahiş fiyat ödüyoruz malesef.

Son düzenleme:
Tüm markalar öyle ki bunun firma ile ilgisi yok ülkemizin yönetim şekliyle alakalı bir durum. Ayrıca sadece TV'de değil bir çok elektrik elektronik ürünlerde fahiş fiyat ödüyoruz malesef.
Tcl fiyatları çok uçtu ucuz marka algısı kırılınca
Tcl giriş seviyesi tvler burda premium TV algısı ile satılıyor

Tüm markalar öyle ki bunun firma ile ilgisi yok ülkemizin yönetim şekliyle alakalı bir durum. Ayrıca sadece TV'de değil bir çok elektrik elektronik ürünlerde fahiş fiyat ödüyoruz malesef.

TCL de bu fark çok daha belirgin. samsung ve lg nin buradaki fiyatları avrupadaki fiyatlarının 2 katıyken, tcl nin buradaki fiyatı avrupadaki fiyatının 3 katı. hatta avrupada lg ve samsungun muadil modelleri TCL nin iki katına satılırken ülkemizde 3 markanın da fiyatları birbirine yakın.

özetle tcl burada fahiş fiyatla satıyor.

TCL de bu fark çok daha belirgin. samsung ve lg nin buradaki fiyatları avrupadaki fiyatlarının 2 katıyken, tcl nin buradaki fiyatı avrupadaki fiyatının 3 katı. hatta avrupada lg ve samsungun muadil modelleri TCL nin iki katına satılırken ülkemizde 3 markanın da fiyatları birbirine yakın.

Lg nin en ucuz tv sini aldım. 8 sene sonra arka aydınlatması bozuldu. Ledleri değiştirdim. 3 yıldır kullanılıyor. 11 yılda panelle ilgili sorun çıkmadı. Hergün kullanılan tv üstelik. Özellikle ucuz tv lerde cof kaynaklı panel sorunları oluşuyor. Premium fiyata satılan tcl lerin ömürleri ne olacak merakla bekliyoruz. Bikaç yıla premium ürün mü yoksa fahiş fiyat mı belli olacak.

Tcl fiyatları çok uçtu ucuz marka algısı kırılınca
Tcl giriş seviyesi tvler burda premium TV algısı ile satılıyor

Bunun sebebi bizle alakalı bir durum değil, Malum ülkede Dubai furyası başladı az biraz izlediysen veya bilgin varsa Araplar tüm 5 yıldızlı otellere oda fiyatlarına göre ve oda segmentlerine göre C6K,C7K hatta suit odalara c8k aldı ve aşırı derecede yaygınlaştı. Doğal olarak buda global fiyatlara yansıdı, yine doğal olarak globale x2 yansıyınca bize x3 veya x4 yansıdı. Marka ile ilgili değil arz/talep ile ilgili.

Lg nin en ucuz tv sini aldım. 8 sene sonra arka aydınlatması bozuldu. Ledleri değiştirdim. 3 yıldır kullanılıyor. 11 yılda panelle ilgili sorun çıkmadı. Hergün kullanılan tv üstelik. Özellikle ucuz tv lerde cof kaynaklı panel sorunları oluşuyor. Premium fiyata satılan tcl lerin ömürleri ne olacak merakla bekliyoruz. Bikaç yıla premium ürün mü yoksa fahiş fiyat mı belli olacak.

LG kadar ülkemizde fiyat politikasını uçuran bir marka yok. Aşırı derecede özellikle Vatan vs gibi satış noktaları sürekli LG güzellemesi yapmaktan bir hal oluyorlar. 2026 veya 2027 de LG satış stratejisinin değiştiğini net şekilde görebilirsiniz. Piyasayı elden kaybetmemek için.

Cevabı yazdım :) ülkemizde bazı şeylerin değişmesi gerek :)

Önce incelemelerine baktım uzun uzun, sonra gelip link'e tıkladım ama ürün kalmamış. :D

Next TV almış ve kutuda deforme olmamasına rağmen paneli paramparça çıkıp iade etmiş biri olarak en net söyleyebileceğim şey bilindik markaların kalitesinden çok uzak.

Kutunun içinden TV'nin paramparça çıkmış olmasının yanında kötü kalitesiz plastikten yapılmış her an bozulabilecekmiş gibi bi izlenim uyandırdı bende.

Eve gelen servis alelade biri ne bir üniforma ne bir form hiçbir kurumsallık yok.

Görüntü kalitesi vs yanyana görmeden yorum yapamam o konularda ama marka güveni açısından 8-10 fazla verip bilindik markalardan şaşmam ben birdaha...

Geri