🔥İndirim TCL Elite 12.000BTU Klima 20.999₺🔥🔥

fogare79

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30

Harbi çok iyi fiyat

1000278153.webp

Kışın almayı planlıyorum TCL hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz

servis çok büyük sıkıntı ben aldım pişman oldum muhatab kimse yok aldığınız ürünü garantisiz gibi düşünün
bilkoma aradım umursamıyorlar geri dönüş dahi yapmıyorlar şikayet vara yazdım cevap dahi yok paranızla rezil olmayın bilindik servisi güçlü markalara yönelin

servis çok büyük sıkıntı ben aldım pişman oldum muhatab kimse yok aldığınız ürünü garantisiz gibi düşünün
bilkoma aradım umursamıyorlar geri dönüş dahi yapmıyorlar şikayet vara yazdım cevap dahi yok paranızla rezil olmayın bilindik servisi güçlü markalara yönelin
Thh ye yazın hocam biraz geç dönüş yaparlar ama

Özellik vs iyi duruyor da servisi kötü bir firma ilgisizler

Airfel alın. Servisi daikin
Airfeli öneren çok var, Shell benzinlik lerde gördüm buz gibi üflüyordu.
Bence acelesi yok klima almanın. Kasım indirimlerinde belki güzel indirimler yaparlar.

tcl arçelikte değil mi?

KIŞ sezonu gelsin o zaman 18 e felan düşer.

Kışın almayı planlıyorum TCL hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz
Bende TCL freshin 3.0 var, servis 5 gün sonra geldi ama çok güzel işçilik ile taktılar. Ayrıca TCL de servislere vakum işlemi yapılırken video çektirmesini istiyor, bazı servisler vakum işlemi istediğinde yapmayabiliyor ya da sorun çıkarabiliyorlar. Her şehirde servis iyi olmayabiliyor bulunduğunuz yerdekini araştırıp ona göre alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri