Neler Yeni

Yardım TEAM CX2 512GB SSD Alınır mı??

lexerotk

80+ Bronze

SSD bakarken denk geldiğim en ucuz seçeneklerden birisi, alınır mı? veya kullanan birisi varmı deneyimlerini anlatcak? Marka hakkında pek bir bilgim yok.

lexerotk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lexerotk

80+ Bronze

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Benim tek görebildiğim şey N11 yorumları onlarda kötü demiyor.
Hocam bende bunun 1tbliği var. Oldukça serin ve hızlı çalışıyor tavsiye edebilirim. Dram yok zaten HMB olması lazım.

istare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can YILDIZ

SSD bakarken denk geldiğim en ucuz seçeneklerden birisi, alınır mı? veya kullanan birisi varmı deneyimlerini anlatcak? Marka hakkında pek bir bilgim yok.

1-2 yorumda ısı sensörü yok denmiş, muhtemelen fiyattan kısmak için her zamanki gibi

Ama m2 slotunuz varsa ne olursa olsun m2 SSD alın
SATA SSD'ler zaten artık tercih edilmiyor eğer anakart slot'u varsa
Bi' de ödenebiliyorsa marka olmayan depolama birimi almak mantıklı gelmiyor bana veri saklıyoruz sonuçta bunların içinde bir sorun olsa analizörler tespit bile edemiyor ısı sensörü olmayınca

lexerotk

80+ Bronze
1-2 yorumda ısı sensörü yok denmiş, muhtemelen fiyattan kısmak için her zamanki gibi

Ama m2 slotunuz varsa ne olursa olsun m2 SSD alın
SATA SSD'ler zaten artık tercih edilmiyor eğer anakart slot'u varsa
Bi' de ödenebiliyorsa marka olmayan depolama birimi almak mantıklı gelmiyor bana veri saklıyoruz sonuçta bunların içinde bir sorun olsa analizörler tespit bile edemiyor ısı sensörü olmayınca
Fiyat kısmak isteseler önbellek tipi olarak SLC kullanmak yerine başka bişey kullanabilirlerdi bence bilmiyorum. Birde team bilindik bir marka ama bu modelinden emin olamadım. Zaten kuzenim için alacağım ssd'yi ama m2 slotu varmı hatırlamıyorum. Hazır sistem içinde sata ssd gelmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende bunun 1tbliği var. Oldukça serin ve hızlı çalışıyor tavsiye edebilirim. Dram yok zaten HMB olması lazım.
kaç yıldır kullanıyorsun ve herhangi bir soru yaşadınmı?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Fiyat kısmak isteseler önbellek tipi olarak SLC kullanmak yerine başka bişey kullanabilirlerdi bence bilmiyorum. Birde team bilindik bir marka ama bu modelinden emin olamadım. Zaten kuzenim için alacağım ssd'yi ama m2 slotu varmı hatırlamıyorum. Hazır sistem içinde sata ssd gelmiş.

kaç yıldır kullanıyorsun ve herhangi bir soru yaşadınmı?
Isı sensörü yok diyenler neden demiş anlamadım. Buzzz gibi veriler böyle benim çok olmadı. Hız olarak da süper hmbnin etkisiyle.
Ekran görüntüsü 2025-01-21 200543.png

lexerotk

80+ Bronze
Isı sensörü yok diyenler neden demiş anlamadım. Buzzz gibi veriler böyle benim çok olmadı.
Alıntıyı görüntüle
ısı sensörü olmaması orda bir değer gözükmeyecek anlamına gelmiyorki ama hocam, siz değerlerin hiç değiştiğini görüyormusunuz mesela, 11 derece bana soğuk gelmedi mesela biraz. Kasamda duran harddisk bile 27 dereceden aşağı görmüyor benim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
ısı sensörü olmaması orda bir değer gözükmeyecek anlamına gelmiyorki ama hocam, siz değerlerin hiç değiştiğini görüyormusunuz mesela, 11 derece bana soğuk gelmedi mesela biraz. Kasamda duran harddisk bile 27 dereceden aşağı görmüyor benim
Hayır değişiyor. Ana disk olmadığı için boşta diğerleri kadar ısınmamış olması normal. Ana disk 29 hdd 20 derece.

lexerotk

80+ Bronze
Smart değerleride bi garip duruyor ama sağlık 1000+ saat çalışmasına rağmen 100 hala o güzel

Hayır değişiyor. Ana disk olmadığı için boşta diğerleri kadar ısınmamış olması normal.
anladım hocam duymak güzel oldu, o zaman kuzene söyleyeyim alsın diski. fiyatıda güzel performansıda

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Smart değerleride bi garip duruyor ama sağlık 1000+ saat çalışmasına rağmen 100 hala o güzel

anladım hocam duymak güzel oldu, o zaman kuzene söyleyeyim alsın diski. fiyatıda güzel performansıda
O galiba oyun diski olduğu için öyle :D İçine oyundan başka veri atılmadı sistem kurulmadı. Alan çok olduğundan fazla veri yazamadım. Ama o sıcaklık hakkında dediğinizi ben de düşündüm. SS almadan önce içine veri attım atarken sıcaklığa baktım 14leri gördü devam ettirmedim tabi max ne olur diye de fazla ısınacağını düşünmüyorum.

Ekran görüntüsü 2025-01-21 202035.png
Ekran görüntüsü 2025-01-21 202933.png

Sıralı okuma yazma testlerinden sonra istatistikler bunlar.

Son düzenleme:

lexerotk

80+ Bronze
O galiba oyun diski olduğu için öyle :D İçine oyundan başka veri atılmadı sistem kurulmadı. Alan çok olduğundan fazla veri yazamadım. Ama o sıcaklık hakkında dediğinizi ben de düşündüm. SS almadan önce içine veri attım atarken sıcaklığa baktım 14leri gördü devam ettirmedim tabi max ne olur diye de fazla ısınacağını düşünmüyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sıralı okuma yazma testlerinden sonra istatistikler bunlar.
Gayet güzel görünüyor hocam. Sıcaklıkta artmış test sırasında bu da ısı sensörü olduğu anlamına geliyor zaten. Hızlarda da sorun yok. Kendi harddisklerimi emekliye çıkarasım geldi :D

Top Bottom