Jack'in Kırık Kalbi
80+ Bronze
Aynı kalite olmasa bile üst seviye bi replikadan daha kalitelioha, aynı kalitededir umarım, sipariş geçerim bir ara.
Aynı kalite olmasa bile üst seviye bi replikadan daha kalitelioha, aynı kalitededir umarım, sipariş geçerim bir ara.
sonuçta orijinal nike ürünü amaan gerisini salla kaliteli yaniAynı kalite olmasa bile üst seviye bi replikadan daha kaliteli
çindeki replika sitesini alabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
A
AF1 ler orijinal mi? sanmıyorumda, diğerlerine orijinal yazmayıp, buna yazmışlar, çok kaliteli birşeye benziyo.
EXPOSEWEARTR | Shopier
Kredi kartı ile güvenli şekilde alışveriş yapmak için tıklayınwww.shopier.com
urunu nasi alicaz kart bilgilerimi vermeye korktum aslinda neyse
Para birimi çin yuanı mı?
Evet çin yuanı direkt satın alamazsınız, agent kullanmanız gerekiyor onlarda baya pahalı ne yazık ki.urunu nasi alicaz kart bilgilerimi vermeye korktum aslinda neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para birimi çin yuanı mı?
agent nedir?Evet çin yuanı direkt satın alamazsınız, agent kullanmanız gerekiyor onlarda baya pahalı ne yazık ki.
Husky ürünü agentlara gönderiyor agentlarda fee karşılığı kargonu Türkiye'ye gönderiyor, fiyatları gerçekten dudak uçaklatıcı ben olsam yönelmem.agent nedir?
Amerikaya kargolatıcam. Yine mi aynı fiyat?Husky ürünü agentlara gönderiyor agentlarda fee karşılığı kargonu Türkiye'ye gönderiyor, fiyatları gerçekten dudak uçaklatıcı ben olsam yönelmem.
Evet çin dışı gönderim yapmıyor HuskyAmerikaya kargolatıcam. Yine mi aynı fiyat?
Tamam çinede göndertebilirim. Ucuz oluyor mu o zaman?Evet çin dışı gönderim yapmıyor Husky
Evet arkadaşınız size tekrar gönderecekken kol gibi bir fiyat ödeyecek haberiniz olsun.Tamam çinede göndertebilirim. Ucuz oluyor mu o zaman?
arkadasima gitmiyor. depoma gidiyor, 5-10 dolara geliyor urunler kg basina. merak etmeyin.Evet arkadaşınız size tekrar gönderecekken kol gibi bir fiyat ödeyecek haberiniz olsun.