orijinal istesem alabilsem alırım zaten kanka ben bunu istemedim senden zaten.Orjinal almanız en mantıklısı. https://www.nike.com/tr/t/sportswear-tech-fleece-tam-boy-fermuarlı-kapüşonlu-üst-Rhmk1c/CU4489-722
siz aldınızmı hocam ordanAirMamba World
Türkiyede iyi bir Replika yok, Çin tarafında çok iyi replikalar satılıyor fakat sana çok pahalı gelecek yani orjinal alman daha mantıklı. Kötü replika giyeceğine orjinal giymen daha mantıklı.orijinal istesem alabilsem alırım zaten kanka ben bunu istemedim senden zaten.
Post automatically merged:
siz aldınızmı hocam ordan
yok almadım ama güvenilir ve kaliteli yaniorijinal istesem alabilsem alırım zaten kanka ben bunu istemedim senden zaten.
Post automatically merged:
siz aldınızmı hocam ordan
Burdan bende aldım aga kumaşı iyi fakat dikiş detayları kötü.
Aldım gayet de kaliteli, kumaşı naylon değil orjinal igib
Benim dikişler süperBurdan bende aldım aga kumaşı iyi fakat dikiş detayları kötü.
çindeki replika sitesini alabilirmiyim?Türkiyede iyi bir Replika yok, Çin tarafında çok iyi replikalar satılıyor fakat sana çok pahalı gelecek yani orjinal alman daha mantıklı. Kötü replika giyeceğine orjinal giymen daha mantıklı.
AF1 ler orijinal mi? sanmıyorumda, diğerlerine orijinal yazmayıp, buna yazmışlar, çok kaliteli birşeye benziyo.
Aldım gayet de kaliteli, kumaşı naylon değil orjinal igib
Orjinal, olayı farklı onlarınAF1 ler orijinal mi? sanmıyorumda, diğerlerine orijinal yazmayıp, buna yazmışlar, çok kaliteli birşeye benziyo.
oha, aynı kalitededir umarım, sipariş geçerim bir ara.Orjinal, olayı farklı onların
atıyorum nike ana fabrikasında değil endonezya gibi diğer fabrikalarında üretilen model, orjinal nike ürünü sonuçta