Tech Fleece alabileceğim bir yer?

Giatros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
674
Tech fleece alabileceğim bir yer varmı sadece üst için güvenilir ve kalitesi iyi olan bir yer arıyorum öneriniz var mı?

AirMamba World

orijinal istesem alabilsem alırım zaten kanka ben bunu istemedim senden zaten.
Post automatically merged:

siz aldınızmı hocam ordan
Türkiyede iyi bir Replika yok, Çin tarafında çok iyi replikalar satılıyor fakat sana çok pahalı gelecek yani orjinal alman daha mantıklı. Kötü replika giyeceğine orjinal giymen daha mantıklı.

orijinal istesem alabilsem alırım zaten kanka ben bunu istemedim senden zaten.

siz aldınızmı hocam ordan
yok almadım ama güvenilir ve kaliteli yani

Zevkler tartışılmayacağı için bir şey demeyeceğim, ama ileride ben bunu nasıl giyip gezmişim dersin.

Türkiyede iyi bir Replika yok, Çin tarafında çok iyi replikalar satılıyor fakat sana çok pahalı gelecek yani orjinal alman daha mantıklı. Kötü replika giyeceğine orjinal giymen daha mantıklı.
çindeki replika sitesini alabilirmiyim?

A

Aldım gayet de kaliteli, kumaşı naylon değil orjinal igib
AF1 ler orijinal mi? sanmıyorumda, diğerlerine orijinal yazmayıp, buna yazmışlar, çok kaliteli birşeye benziyo.

AF1 ler orijinal mi? sanmıyorumda, diğerlerine orijinal yazmayıp, buna yazmışlar, çok kaliteli birşeye benziyo.
Orjinal, olayı farklı onların
atıyorum nike ana fabrikasında değil endonezya gibi diğer fabrikalarında üretilen model, orjinal nike ürünü sonuçta

Orjinal, olayı farklı onların
atıyorum nike ana fabrikasında değil endonezya gibi diğer fabrikalarında üretilen model, orjinal nike ürünü sonuçta
oha, aynı kalitededir umarım, sipariş geçerim bir ara.

Geri