Technopat Forum haksızlığı.

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
1591139379265.webp

Boşuna nefes harcamaya gerek yoğk.

Anlamadım?
Savaş mı açıldı?
Haksızlık?

Anlamadım?
Savaş mı açıldı?
Haksızlık?
Ben cümleyi yazdıktan sonra Düzelt diyiyorum hiç bir şey yapmadı. Bende düzgün heralde dedim gönderdim mesajı. Burada benim suçum nedir?

Kendi moderatörlerininde yazım hatalarını var ama normal biri yapınca ban.
Recep Baltaş bir yorumda şöyle yazım hatası yapmıştı,
"-de" "-da" yerine -de -da yazmıştı :D
Kendileri yapınca sorun yok zaten.

Knk Bir şey yazdıktan sonra Düzel diyiyorum düzeltmiyor ben napayım?
Orda o butonun bozuk olduğu yazıyordu bir yerde yani tamamen düzeltmiyor. Kendin yanlış yazıyorsun suçu onlara atıyorsun. O forumda mesaj yazıyorsan o forumun kurallarına UYMAK ZORUNDASIN. Her forumun kendine has kuralları var uymayacaksan yazma, yazmıyosan o forumu ELEŞTİRME.

Beyler ek olarak bunlarıda ekleyeyim.
1591140069740.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda o butonun bozuk olduğu yazıyordu bir yerde yani tamamen düzeltmiyor. Kendin yanlış yazıyorsun suçu onlara atıyorsun. O forumda mesaj yazıyorsan o forumun kurallarına UYMAK ZORUNDASIN. Her forumun kendine has kuralları var uymayacaksan yazma, yazmıyosan o forumu ELEŞTİRME.
Çalışmıyorlarsa koymasınlar?
Beni ilgilendirmez koymasalardı.

Şahsen kuralları en az 20 kez okuyup "Irkçılığa dair bir ban belirtisi yazmayan kuralı kendi kafasına koyarak 1 yıl ban atmışlardı" Ziyaretçi olmuş o hangi arkadaş ki? Forum zaten yalpaladı. Asım Demir ayrıldı. Irkçılık yapılınca böyle bir ban vardır diye mesaj yazmıyor 1 yıl ban atmıştı Recep Baltaş. Zaten o zamanlar moderatör Şafak idi. Herkese boş beleş banlar sallıyordu. Kafasına göre en iyi cevabı kendisine veriyordu. :ROFLMAO:

Ben katıldığım zaman yaş kısıtlaması verdiler sonra benden küçük kişiyi moderatör yapmışlardı. Yinede sitem etmiyorum yalnız eskiler kaybolmuş. Forum yeni kullanıcılardan ibaret.

@KaanCK pardon da oha sizin mesajınızı alıntılayan moderatör kimdi?

Şahsen kuralları en az 20 kez okuyup "Irkçılığa dair bir ban belirtisi yazmayan kuralı kendi kafasına koyarak 1 yıl ban atmışlardı" Ziyaretçi olmuş o hangi arkadaş ki? Forum zaten yalpaladı. Asım Demir ayrıldı. Irkçılık yapılınca böyle bir ban vardır diye mesaj yazmıyor 1 yıl ban atmıştı Recep Baltaş. Zaten o zamanlar moderatör Şafak idi. Herkese boş beleş banlar sallıyordu. Kafasına göre en iyi cevabı kendisine veriyordu. Aramızda kalsın fake hesap var. :ROFLMAO:

Ben katıldığım zaman yaş kısıtlaması verdiler sonra benden küçük kişiyi moderatör yapmışlardı. Yinede sitem etmiyorum yalnız eskiler kaybolmuş. Forum yeni kullanıcılardan ibaret.

@KaanCK pardon da oha sizin mesajınızı alıntılayan moderatör kimdi?
Şubatta atıldı o Ban. Şimdi değil yani. Ama Tavrı hoş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,117
Üyeler
189,039
Son üye
Mehmet taş
Geri