Technopat forum insanları neden çok kaba ?

Hocam size şöyle göstermek istiyorum izniniz varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• s1kk0pat.png
    s1kk0pat.png
    41.8 KB · Hit: 92
Oradaki adminlerden biri konu açmış Kablonet Reklamı yapıyordu şey yazmış 'En ucuz kaliteli internet' falan yazmış övmüş falan. Gördüm bunu yazdığını, açtığı konuya şey yazdım 5 aydır Gıbırnet kullanıyorum 30 lira daha ucuz ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Adam 10 saniye sonra ban attı 1 günlük neymiş 'Gıbırnet' yasakmış. Forum Kurallarını da gittim erinmedim okudum Gıbırnet yasak diye bir madde falan görmedim. Halbuki Gıbırnet'in doğrulanmış hesabı bile kendi forumlarında var enteresan.

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır technopat forum üyesiyim. Girdiğimde bir çok şeyi bilmiyordum, öğrenmek için girmiştim. Örneğin bir Anakarta Hangi işlemci takılır ? Ekran kartı nedir ne işe yarar ? İşlemcilerin birimleri, bilgisayarın terimleri vs.
Fakat her konu açtığımda çok kaba davranıyorlardı, Mesela ''X''TL Kulaklık önerisi alacaktım, Yok o kulaklık alınır mı, O kulaklığı alan şöyledir-böyledir. Veyahut birinin ''... önerisi'' Başlığına cevap yazdığımda o cevap uygun değilse kahkaha atıyorlar, biri beğenmediyse herkes beğenmedim tuşuna basıyor, ya da eleştiriyorlar Sürekli bir toplum psikolojisi, sürekli bir eleştirme havası. Bu yüzden DonanımArşivi Foruma geçmeye karar verdim. Technopat hep böyle miydi yoksa yeni yeni mi böyle olmaya başladı ?
Aga aynısı bu forumdada var merak etme

Sdn'de de durum aynı..

Bu şey forumu değil mi yanlış noktalama işaretlerinden banlayan SOWKWKWOWİWJSJS
gayet iyi bir şey yapıyorlar o konuda bazı forumlara bakarsak ya knk şmd pc bnm böle odlu diyenler ile karşılaşıyoruz :)

Ben sırf burada açtığım konunun aynısını orada açtım diye ceza yedim. Neymiş aynı konuyu açamazmışım XD. Belki diğer forumlardaki insanların görüşlerini merak ediyorum inanılmaz
aynı konuda her türlü zaten açamazsın öne çıkar atıyorsun la:kedi:

gayet iyi bir şey yapıyorlar o konuda bazı forumlara bakarsak ya knk şmd pc bnm böle odlu diyenler ile karşılaşıyoruz :)

aynı konuda her türlü zaten açamazsın öne çıkar atıyorsun la:kedi:
Ona bişey demiyoruz hocam da adam "," kullanmıyor diye banlıyor xd ne kadar mantıklı sizce

TP forumunda konuları Mod onaylıyor 3 saat beklettiği oldu benim konuyu.

Malesef mevzu bu ülke insanının kendi bilmediklerini söylemekten korkup, başkasının bilmediklerine ise alaycı yaklaşmasından kaynaklı. Aslında olması gereken herkesin herkesten bi' şeyler öğrenebileceğinin bilincinde olması. Ben lisede bilgisayar okurken 500mHZ işlemci deli dumrul gibi hızlıydı. 3 diskete oyun bölüp eve götürürdüm. Peki ben her şeyi biliyo muyum tabi ki hayır. Biraz alcak gönüllü olmak lazım... :giggle:

ben 8 yıllık kilopat üyeliğim olmasına rağmen binlerce mesaj konu çözümü olmasına rağmen moderatör ile konuşup üyeliğimi sildirdim çocuk forumu oldu son 1,2 yıl içerisinde, haklı olmama rağmen ban yedim bir tartışmada en son damla olmuştu o. Burası daha rahat daha özgün bir platform.

BOT ONLAR

Geri