Neler Yeni

Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Burada bir tane bile Rampage fanatiği yok burada ürünü ürüne göre değerlendiren içine bakıp ne kullanılmış diye araştıran insanlar var. Çöpse çöpü bile kanıtlayan insanlar var. Orada ise Rampage ETX Psuya patlar C4 yazıp sonra modelin SAMA FORZA olduğu oraya çıkınca "knka Rampage'in ETX psusu alınır" diye lafını degistirenler bir sürü her şey ezber orada bilgiye dayalı yorum bulamazsin. Git arama çubuğuna yaz gör bakalim dediklerim doğru mu değil mi...
Screenshot_168.png

Sizce hala yok mu?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İkisi de sevdiğim forumlar. Fakat ben daha çok yardım edilen kategorisindeyim çok bir bilgim olduğu söylenemez :) Oradan ve buradan aldığım bilgileri toparlayıp klavye almaya karar verdim mesela.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Kronik sorunlu olduğunu nereden çıkardınız? Üstündeki ışıklar hızına etki ediyor. Onları kapatınca hızlar düzeliyor.
O SSD ısınıyor.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İkisi de güzel. Orası daha ağır daha yavaş bir forum burası daha hızlı.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Oooo moderatör kötü dediyse o zaman her şeyi yapabiliriz öyle mi? bu nasıl bir mantık?
Bunu kast etmemiştim. Çoğu kişi Sosyal'deki herkesin Technopat'ın yaptığı her şeyi desteklediğini zannediyor. Lakin öyle değil, Technopat'ın yaptığı hataları da görüyorlar. Genelleme yapmayın, TP'de buraya yapılan saygısızlıkları gören kişiler de var ki buraya harcadığım zamanı görebilirsiniz.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Burada da dönmüştü Rampage ETX konusu. Adam bu PSU nasıldır diye sormuş 1 sayfa alınmaz, patlar yorumu vardı.
Sonra çözdük

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Burada da dönmüştü Rampage ETX konusu. Adam bu PSU nasıldır diye sormuş 1 sayfa alınmaz, patlar yorumu vardı.
Sonra çözdük
Aynen benim yazdigima pişman oldugum 1 2 konudan birisidir o konu 😀

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aldığımız geri dönüşler ve yine sizin orada açılan konulara baktığımzda son dönemlerin "en çok" sorun çıkartan SSD'si Crucial BX500 ve bu SSD'yi öneren kişi Recep Baltaş, bizzat yorumu var forumda yine;

Dünya üzerinde ısı problemi ile ağır eleştiri alan TUF A15 laptopu incelerken CPU ısı değerini göstermeyen kanal Tecnopat, bu laptopun bu sorunundan TR'de bahseden tek kişi de benim. Azıcık samimi olun yaptığınız ayıptan başka bir şey değil daha neyi savunuyorsunuz.

a15.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom