Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Burada bir tane bile Rampage fanatiği yok burada ürünü ürüne göre değerlendiren içine bakıp ne kullanılmış diye araştıran insanlar var. Çöpse çöpü bile kanıtlayan insanlar var. Orada ise Rampage ETX Psuya patlar C4 yazıp sonra modelin SAMA FORZA olduğu oraya çıkınca "knka Rampage'in ETX psusu alınır" diye lafını degistirenler bir sürü her şey ezber orada bilgiye dayalı yorum bulamazsin. Git arama çubuğuna yaz gör bakalim dediklerim doğru mu değil mi...
Screenshot_168.png

Sizce hala yok mu?

Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İkisi de sevdiğim forumlar. Fakat ben daha çok yardım edilen kategorisindeyim çok bir bilgim olduğu söylenemez :) Oradan ve buradan aldığım bilgileri toparlayıp klavye almaya karar verdim mesela.

Kronik sorunlu olduğunu nereden çıkardınız? Üstündeki ışıklar hızına etki ediyor. Onları kapatınca hızlar düzeliyor.
O SSD ısınıyor.

Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İkisi de güzel. Orası daha ağır daha yavaş bir forum burası daha hızlı.

Oooo moderatör kötü dediyse o zaman her şeyi yapabiliriz öyle mi? bu nasıl bir mantık?
Bunu kast etmemiştim. Çoğu kişi Sosyal'deki herkesin Technopat'ın yaptığı her şeyi desteklediğini zannediyor. Lakin öyle değil, Technopat'ın yaptığı hataları da görüyorlar. Genelleme yapmayın, TP'de buraya yapılan saygısızlıkları gören kişiler de var ki buraya harcadığım zamanı görebilirsiniz.

Burada da dönmüştü Rampage ETX konusu. Adam bu PSU nasıldır diye sormuş 1 sayfa alınmaz, patlar yorumu vardı.
Sonra çözdük

Burada da dönmüştü Rampage ETX konusu. Adam bu PSU nasıldır diye sormuş 1 sayfa alınmaz, patlar yorumu vardı.
Sonra çözdük
Aynen benim yazdigima pişman oldugum 1 2 konudan birisidir o konu 😀

İkisinde güzel.

Aldığımız geri dönüşler ve yine sizin orada açılan konulara baktığımzda son dönemlerin "en çok" sorun çıkartan SSD'si Crucial BX500 ve bu SSD'yi öneren kişi Recep Baltaş, bizzat yorumu var forumda yine;

Dünya üzerinde ısı problemi ile ağır eleştiri alan TUF A15 laptopu incelerken CPU ısı değerini göstermeyen kanal Tecnopat, bu laptopun bu sorunundan TR'de bahseden tek kişi de benim. Azıcık samimi olun yaptığınız ayıptan başka bir şey değil daha neyi savunuyorsunuz.

a15.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402