Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Kulak pedleri olması gerekenden biraz fazla terletiyor gibi hissettirdi. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi oldukça hoş.
teşekkür ederim değerlendireceğim almadan önce

Güncel fiyatı 400 TL. 400 TL için alınmaz bence. Corsair kulaklıklarda HS 50 altını pek beğenmiyorum ne yazık ki.
Aradığım yorum :). Böyle objektif konuş canımı ye, eski kulaklığım kendisi Arctis 5 var kafamda normalde Cloud ALPHA vardı ama rahatlığı için takas atmiştim Arctis ise.

HS35 hakkında şunu söyleyeyim 4. aydan sonra hayvan gibi gıcırtı yapıyor ve micin üzerindekiyapı buruşuyor. O yüzden alacak olanlara bunu belirtirsen sevinirim.

Diğer markalar içinde böyle olman gerek

Sürekli bunlar hakkında konu açmaktan bıkmadınız mı?

Buraya alışamadım. Ağır bir Rampage fanboyluğu var. Bu yüzden Technopat diyorum.
Burada bir tane bile Rampage fanatiği yok burada ürünü ürüne göre değerlendiren içine bakıp ne kullanılmış diye araştıran insanlar var. Çöpse çöpü bile kanıtlayan insanlar var. Orada ise Rampage ETX Psuya patlar C4 yazıp sonra modelin SAMA FORZA olduğu oraya çıkınca "knka Rampage'in ETX psusu alınır" diye lafını degistirenler bir sürü her şey ezber orada bilgiye dayalı yorum bulamazsin. Git arama çubuğuna yaz gör bakalim dediklerim doğru mu değil mi...

Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
egolu insanların dolu olduğu bir yer

Aradığım yorum :). Böyle objektif konuş canımı ye, eski kulaklığım kendisi Arctis 5 var kafamda normalde Cloud ALPHA vardı ama rahatlığı için takas atmiştim Arctis ise.

HS35 hakkında şunu söyleyeyim 4. aydan sonra hayvan gibi gıcırtı yapıyor ve micin üzerindekiyapı buruşuyor. O yüzden alacak olanlara bunu belirtirsen sevinirim.

Diğer markalar içinde böyle olman gerek
Arctis 5 çok hoş bir kulaklık. Açıkcası objektif olduğumu düşünüyorum. Fury X kullanmadım kullanan tandığım da yok. O yüzden bir şey diyemem. Ama onun haricinde bir kaç Rampage kulaklığı kullandım ve cidden hepsi kötüydü. O fiyata kulakiçi almak daha mantıklı olabilir.

Burada bir tane bile Rampage fanatiği yok burada ürünü ürüne göre değerlendiren içine bakıp ne kullanılmış diye araştıran insanlar var. Çöpse çöpü bile kanıtlayan insanlar var. Orada ise Rampage ETX Psuya patlar C4 yazıp sonra modelin SAMA FORZA olduğu oraya çıkınca "knka Rampage'in ETX psusu alınır" diye lafını degistirenler bir sürü her şey ezber orada bilgiye dayalı yorum bulamazsin. Git arama çubuğuna yaz gör bakalim dediklerim doğru mu değil mi...
Hocam bu dediğinizi Technopat'da bir arkadaşla yedik bize yapmadıkları kalmadı adamların. Benim onları tehdid ettiğimi falan söylüyolar cidden şaka gibi. Adamlara diyorum markaya takılmak yerine modelleri araştırın diye fakat dinledikleri yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu yorumu 17 kişi beğenmiş ne oldu da 17 kişi beğendi sizin gibi videoda kasaya C4 ve SSDye kronik sorunlu mu dedi de beğendiniz. Bu nasil bir kafa yapısıdır inanilmaz
Mesela son topladıkları sistemde SSD sorunlu bir SSD olan XPG S40g modeli.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri