Neler Yeni

Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Technopat nasıl?
Bence moderatörleri ayarsız, ancak bilgili ve yardımsever bir kitlesi var. Bilgisizler de elbette vardır.
DA mı, Technopat mı?
TDK konusunda çok bilmişlik yapıp, sadece kendilerinin yanlış yazıp ceza almadıkları bir forum technopat, DA bu konuda fazlasıyla özgür bırakılmış. Keşke ikisinin ortası olsaydı. Bunun haricinde her iki forumda da bilgili insanlar olduğu gibi, hiç bilgisi olmadan yorumlara atlayanlar var. Bu konuda tercihler özneldir ve niye böyle bir soru sordun anlamıyorum. Sen hangisini seviyorsan orada takıl diyebilirim.
Hangisinin kitlesi daha iyi?
Bu saçma soruya cevabım yok! Her ikisinin kitlesi de bizim milletimiz, içinde iyileri de var, bilgisiz ama ukala olanları da (bilgisiz olup bilgi almaya çalışanları ayrı tutuyorum).
Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Bence DA. Çok rahat soru sorabiliyorsun ve saçma cezalar almadığın için bilgi almak istediğinde karşındaki kişi ile etkileşime rahatça girebiliyorsun. Technopat'ta ise TDK kurallarına uysan, başka sebep bulunup ceza alman olası. Başka sebep mi bulamadılar, haksız yere de bazı moderatörleri ceza kesebiliyor. Gerçi bana 2 kez 1'er günlük ceza vermişlerdi. Birinde hatayı raporlamayı kullandım diye ceza aldım (uyarabilirdiniz denilmiş), ikincisinde uyarıp raporlamadım diye ceza aldım. Bir moderatör haksız yere ceza verdi ama hala çözebilmiş değilim. Bir keresinde de muhtemelen forumun çekirdek tayfası olan birini abartı bozuk Türkçe'si yüzünden raporladım ama yarım dakika içinde ben ceza aldım. Bunlar technopatı kötülemek için yazdığım şeyler değil. Anormal durum olarak karşılaştığım ve gereksiz yere kısıtlanmaktan hiç haz duymadığımdan technopatta rahat rahat soru soramamaktan, bilgi alamamaktan ötürü duyduğum rahatsızlıkları dile getirmek istedim. Bu yüzden DA daha iyi.

T.P.G.

80+ Titanium
@BerkeP reis bak adamın (çocuğun) yazdıklarına, adam bizi çağırıyor tamam gel diyoruz tehdit mi ediyorsunuz diyor. Rampage'in ETX modeline C4 diyorlar hayır diyorum değil diyorum fanboy oluyorum.
tc1.PNG
tc2.PNG

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,079
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Technopat da iyi bir yer ancak şimdiye kadar o kadar sert yazım kuralları olan bir forumda bulunmadığım için alışmak zor geliyor.
Normal şartlarda yazım kurallarına son derece önem veririm. Önem vermeme rağmen yaptığım bir hata yüzünden ceza alırsam çok sinirlenirim.
Her mesajı atmadan önce 2 defa okumak istemiyorum diyebilirim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gerikafalı neyi sallıyorum söylesene, siz Technopat'ın incelemesine salla mıyor musunuz?
Konuşmak serbest, hakaret-aşağılama yasak. Hakaret içeren cümleler kurmayın.
Eğer size karşı hakaret içeren mesajlar yazılırsa, raporlayabilirsiniz. İyi forumlar.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İkiside güzel forumlar.
Ama da daha iyi.
Daha samimi bir ortamı var.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
değişik insanlar var ama youtube kanalındaki video çekenler gerçekten çok bilgili çok iyi videolar çekiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom