Neler Yeni

Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Uygunsuz dil
algıda sorunlu dostum

biz önermiyoruz sebeplerini biliyoruz ama sen kuru kuruya sallıyosun ondan bahsediyorum
yoksa psuyu önerdiğimden filan değil biz de burada önermiyoruz hatta hazır sistemlerin çoğunu bu sebepten dolayı alınmaz adı altında yorumluyoruz
bilemem anlatabildim mi bu forumda yok öyle o psuları savunan
Gerikafalı neyi sallıyorum söylesene, siz Technopat'ın incelemesine salla mıyor musunuz?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Mesela ne? Bizde ki marka takıntısı şudur: Frisby, Everest, Rampage gibi zattirik zorttirik markaları, bilgisayarın iç kısmı (PSU gibi) için önermeyiz, ama klavye mouse olarak düşük bütçede önerebiliriz.
Yalan konuşma arama çubuğuna Everest yaz öneren bin adam bulursun. Siz bizim bilmedigi için gelip geçici bir üye everest önermiş diye cımbızla çekiyorsunuz. Bizim kemik tayfadan fsp gibi FP markalar varken PSU için everest önermiş?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Direkt Rampage kulaklık önermiyorum. Hepsi aynı şeyin mavisi. Mouse konusunda bu kadar sert değilim. Bütçe düşükse alınabilir. Ama asla kulaklık önermiyorum.
Neden önermiyorsun ? Sırf f/p olduğu için malzeme kalitesi genelde çok üst düzey olmadığı için mi ? Tasarımı hyperx cloud 2 nin aynısı diye mi ?

T.P.G.

80+ Titanium
Gerikafalı neyi sallıyorum söylesene, siz Technopat'ın incelemesine salla mıyor musunuz?
Siz DA ya sallamıyor musunuz?? Siz sallamasanız kimse bir şey demiyor orada ayda bir DA konusu varken burada kimse ses çıkartmıyordu şimdiye kadar. Bir de bize rakip degil diyorsunuz o zaman neden ayda 1 konu açiyorsunuz bizim hakkımızda?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Moderatör bile kötü demiş:) Umarım technopat'ın her yaptığını onayladıklarını düşünmeyi bırakırsınız.
Oooo moderatör kötü dediyse o zaman her şeyi yapabiliriz öyle mi? bu nasıl bir mantık?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Drop Plus kullandım ve uzun vadede sorun çıkaracak gibi duruyor. Fury X denemedim. Onun hakkında bir şey diyemem.
hocam bizi bilgilendirir misin rica etsem uzun sürede sorun çıkaracak gibi durduğu hakkında
ben de almayı düşünüyorum yüksek bilginizden yararlanmak isterim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bilgi birikimi anlamında Sosyal buraya fark atar.
Yorumu alıntılayıp 'ayn, hklı, emoji (1 tane.) random' yazanları göremezssiniz, görürseniz rapor edilince kaldırılıp uyarı veriliyor.
Olgun insanlar orada daha çok.
Kuralları katı,
Recep Baltaş, Ali Güngör harici yönetimi beğenmiyorum. Çünkü belli başlı isimlere yanlış yaptığında tolerans tanıyorlar.
Monster monitör ile Gamepower'ın aynı olduğunu bilmeyen bir yerde bilgiden mi bahsediyorsun?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,093
Üyeler