Nerede Rampage fanboyluğu var lütfen?Buraya alışamadım. Ağır bir Rampage fanboyluğu var. Bu yüzden Technopat diyorum.
GP,James Dankey,Rampage,Everest gibi dandik markaları önermiyorlar ve haklılarda sistem toplama olsun yazılım olsun daha farklı konularda bilgileri de var.ekipman konusunda ve marka takıntıları çok fazla
ve körü körüne inanıyorlar çoğu şeye onun için eksiklikleri var
Her birisi KENDİNE ÖZGÜArkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
İnsanlar ikisini de kaale alacak. Saçmalamayınİnceleme farklı, önerme farklı.
Allah'ım sabır ver. Bozulmaya meyilli PSU onlar. 12V kanalından da adam akıllı güç vermezse sistem stabil çalışmaz, bunu da biliyorum merak etme.hala psuların neden kötü olduğunu açıklamanı bekliyorum
ben açıklarım ama senden de dinlemek istiyorum
Korumaları eksik. Bir güvencesi yok. High Power, FSP, Seasonic gibi markalarla kıyaslayamazsın bile.hala psuların neden kötü olduğunu açıklamanı bekliyorum
ben açıklarım ama senden de dinlemek istiyorum
okuduğunuzu anlayınız lütfen bakın ne yazmışım önceki mesajlardaGP,James Dankey,Rampage,Everest gibi dandik markaları önermiyorlar ve haklılarda sistem toplama olsun yazılım olsun daha farklı konularda bilgileri de var.
Harbiden şaşırdım, bende niye çıkmıyor ki?Alıntıyı görüntüle
Bak sen şu işe yav
Bugün Rampage kulaklık önermiyorum dedim diye 5-6 adet gülücük ve kızgın aldım.Nerede Rampage fanboyluğu var lütfen?