hayır technopat da sadece 1 mesajım var :dAynısı Technopat da da olmuştu . Belki de aynı kişisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kör olmaktan iyidir.
ha anladım sen technopat dan geldin buradakilerin düşüncelerini almak istiyorsun900 mesajım var, 1000'e yaklaştım. 850 Like'ım da var.
Aynen, düşmanlık yok sanırsam. Çünkü ordada DA Forum hakkında düşünceleriniz diye konu açılmıştı.ha anladım sen technopat dan geldin buradakilerin düşüncelerini almak istiyorsun
Her konuda öndeler bizden. Tek sorun kuralları biraz fazla katı.işime yarayanı severim fan boyluğun manası yok
teknik konuda sosyal
ekipman sistem toplamada burası
ekipman konusunda ve marka takıntıları çok fazlaHer konuda öndeler bizden. Tek sorun kuralları biraz fazla katı.
James Donkey gibi kalitesiz markaları önermiyorlar. Sistem toplama konusunda fazlasıyla bilgililer, ve sadece donanım değil yazılım konusunda da bilgililer.ekipman konusunda ve marka takıntıları çok fazla
ve körü körüne inanıyorlar çoğu şeye onun için eksiklikleri var
Mesela ne? Bizde ki marka takıntısı şudur: Frisby, Everest, Rampage gibi zattirik zorttirik markaları, bilgisayarın iç kısmı (PSU gibi) için önermeyiz, ama klavye mouse olarak düşük bütçede önerebiliriz.ekipman konusunda ve marka takıntıları çok fazla
ve körü körüne inanıyorlar çoğu şeye onun için eksiklikleri var
Kesinlikle katılıyorumLakin iki forumun tartışması doğru değil, iyi günler.