hiç katılmadım katılmam da DA forum yeter de artar bileArkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Üslüba bak. Sanki küfrettik, yazık.dostum algında problem mi var
önermiyoruz diyoruz ÖNERMİYORUZ
ayrıca onlara kötü diyosan altı dolu şekilde açıklaman lazım
burada şöyle güzel bir açıkla bakayım akım koruyucu parçalarını kaç volt verdiğini verimliliğini öyle bol keseden sallamıcaksın açıklıcaksın
biz bunları tek tek öğreniyoruz admin geliyor açıklıyor veya bilen kişiler anlatıyor ona göre karar veriyoruz
bu forumda rampage frisby everest psu öneren yoktur biraz takılsan anlardın daha bugün kaydolmuşsun bilmeden boş keseden sallıyosun
Araştırmadan hiçbir konu hakkında yargı vermemenizi öneririm.
bu mesaja cevap vermeyecekler adım gibi eminim
Technopat, Powerboost türü ve Toshiba SSD'li sistemle video yapınca kimsenin sesini çıkartmadığı ve yine Monster diye Gamepower ile birebir aynı ürüne kimsenin ses çıkartmadığı ama başkası fiyatına göre avantajlı en iyi ürünleri sununca insanları linçleyip, hakaret edip algı yaratan bir ortam.
Kimse burada rampage bilgisayar parçası önermiyor ama iyi olan ekipmanları öneriyor.PSUda Rampage iyi öyle mi? Komik. High Power, Aerocool, Corsair gibi markalar varken, Rampage, Everset gibi alternatif C4'leri almak, çok da uygun değil şahsen.
Neden?hiç katılmadım katılmam da DA forum yeter de artar bile
Kayıt olduktan sonra reklam gelmez merak etmeyin. Üye olmayınca olur öyle şeyler.Alıntıyı görüntüle
Reklam yuvası (!)
İnceleme farklı, önerme farklı.bu mesaja cevap vermeyecekler adım gibi eminim
buranın ordan en net farkı objektif olmasıdır
Kim diyo kayitli olmadigimi ?Kayıt olduktan sonra reklam gelmez merak etmeyin. Üye olmayınca olur öyle şeyler.
Allah Allah, bunlar ne ki ya?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Recep Baltaş ın bana verdiği cevap bu.
Technopat, Powerboost türü ve Toshiba SSD'li sistemle video yapınca kimsenin sesini çıkartmadığı ve yine Monster diye Gamepower ile birebir aynı ürüne kimsenin ses çıkartmadığı ama başkası fiyatına göre avantajlı en iyi ürünleri sununca insanları linçleyip, hakaret edip algı yaratan bir ortam.
hala psuların neden kötü olduğunu açıklamanı bekliyorumİnceleme farklı, önerme farklı.