jd gp rampageMesela ne? Bizde ki marka takıntısı şudur: Frisby, Everest, Rampage gibi zattirik zorttirik markaları, bilgisayarın iç kısmı (PSU gibi) için önermeyiz, ama klavye mouse olarak düşük bütçede önerebiliriz.
jd kalitesiz bir marka değildir iyi ürünleri ve de kötü ürünleri vardırJames Donkey gibi kalitesiz markaları önermiyorlar. Sistem toplama konusunda fazlasıyla bilgililer, ve sadece donanım değil yazılım konusunda da bilgililer.
PSUda Rampage iyi öyle mi? Komik. High Power, Aerocool, Corsair gibi markalar varken, Rampage, Everset gibi alternatif C4'leri almak, çok da uygun değil şahsen.jd gp rampage
iyi ürünleri olmasına rağmen komple marka karalamaya oynuyorlar
test etmedikleri ürün hakkında fikir sahibiler
bu arada biz de burada frisby everest önermiyoruz
ayrıca buradaki normal kullanıcı bile harika rehberler yapabilirken eksisinini artısını söyleyebilirken orada böyle şeylere rastlamadım.
dostum algında problem mi varPSUda Rampage iyi öyle mi? Komik. High Power, Aerocool, Corsair gibi markalar varken, Rampage, Everset gibi alternatif C4'leri almak, çok da uygun değil şahsen.
Tabii ki de düşmanlık diye bir şey yok,amaç eğlenmek ve insanlara yardım etmek.Aynen, düşmanlık yok sanırsam. Çünkü ordada DA Forum hakkında düşünceleriniz diye konu açılmıştı.
Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?