Neler Yeni

Technopat Sosyal ''Üyeliğiniz reddedildi'' hatası

Kanka bir çözümü var mı modemi kapatıp açmadan?
Boşuna uğraşma dostum hiç bir şekilde yeni hesap açamıyorsun öyle modemi kapatıp açmakla olacak iş değil. Başka bir cihazdan başka bir internet üzerinden açabilirsin ama yine kendi cihazından ve kendi internetinden giriş yapacağın için her türlü banlıyorlar. Boşver uğraşma değmez.

Boşuna uğraşma dostum hiç bir şekilde yeni hesap açamıyorsun öyle modemi kapatıp açmakla olacak iş değil. Başka bir cihazdan başka bir internet üzerinden açabilirsin ama yine kendi cihazından ve kendi internetinden giriş yapacağın için her türlü banlıyorlar. Boşver uğraşma değmez.
Hocam ama çok aktif bir forumdu o yüzden kötü oldu ban yemem.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
Merhaba. Technopat Sosyal'de haksız ban yedim. Başka hesapla kaydolduğumda ise bu hata geliyor. Başka internetle kaydolunca bu hata gelmiyor ama kendi internetime geçtiğim an gene bu uyarı geliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Çok bilmişlik yapan çoğu konuda bilgisi olmayanların toplandığı biryer , adama ekran kartım yandı diyorsun sana gelip şey diyor ''driverlerin güncel mi?''

Xenoglo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batu Çimen
Bunun çözümü yok ne yazıkki belki vpn ile olur

Son düzenleme:
Merhaba. Technopat Sosyal'de haksız ban yedim. Başka hesapla kaydolduğumda ise bu hata geliyor. Başka internetle kaydolunca bu hata gelmiyor ama kendi internetime geçtiğim an gene bu uyarı geliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
kanka ban için sebep arıyolar zaten iyi olmuş boşver geçen bir harfi yanlış yazdık diye bana attı sildim üyeliği falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,660
Üyeler
159,657
Son üye
Berkallin
Top Bottom