Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Klasik Technopat pardon Bantopat vakasıHocam konuyu 28 dakika oldu onaylamıyorlar.
Klasik Technopat pardon Bantopat vakasıHocam konuyu 28 dakika oldu onaylamıyorlar.
Hem Türkçe öğretmeni olup hem forumda gezilmiyor muO kadar iyi Türkçeye sahip olsam forumda ne işim olurdu ? Giderdim Türkçe öğretmeni olurdum.
Technopattan herkese merhaba ben Recep Baltaş.Üzgünüm, Technopat Sosyal Temsiliği burada bulunmuyor.
Hocam işiniz olur.Hem Türkçe öğretmeni olup hem forumda gezilmiyor mu
O uyarıdan çok fazla attılarsa doğaldır. O uyarıdan kaç tane yemişsiniz bakar mısınız? Bildiğim kadarıyla 1 aylık ban için aynı uyarıdan baya bir fazla yenmesi lazımdı. Eğer 1 aylık uyarının gereksiniminin altındaysa konusunu açabilirim sosyalde.Hocam 1 hafta atsalar neyse 1 ay çok.
Hayır ben Recep BantaşTechnopattan herkese merhaba ben Recep Baltaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saat 3'de işleri bitiyorTechnopattan herkese merhaba ben Recep Baltaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işiniz olur.
Demek istediğim o kadar işsiz olmazdım.Hem Türkçe öğretmeni olup hem forumda gezilmiyor mu
Birsürü yedim ve multi işi orda çok kolay internet değiştir bitti.O uyarıdan çok fazla attılarsa doğaldır. O uyarıdan kaç tane yemişsiniz bakar mısınız? Bildiğim kadarıyla 1 aylık ban için aynı uyarıdan baya bir fazla yenmesi lazımdı. Eğer 1 aylık uyarının gereksiniminin altındaysa konusunu açabilirim sosyalde.
Ben Recep Balta.Hayır ben Recep Bantaş
Katılıyorum. Bende bi ara aynı şeyi düşünmüştüm.Aslında işe yarar videoları var ama forum yapmayı becerememişler, ben PC'yi onların videosuna bakarak kurmuştum.
Forumların dilekçe yazmak için antrenman yeri olduğunu bilmiyordum teşekkürler technopatDeğil.
Bir gün sen bir dilekçe yeazıcaksın veya resmi bi yazı yazıcaksın .
Aslında bu kural olmalı ama çok katı olmamalı.