Lütfen konu başka yerlere sapmasın burada biz 2 forumun + ve - lerini konuşuyoruz
Technopat VS Donanım Arşivi konusunu Donanım Arşivin'de açmaya ne denmeli?Lütfen konu başka yerlere sapmasın burada biz 2 forumun + ve - lerini konuşuyoruz
Moderasyon yanlış bilgi verenlerin mesajlarına "UYARI" bile vermiyor. Sadece ilgili olduğu konuya denk gelinen moderatör uyarı veriyor. Burada moderatörler sadece görüntü olarak var.
Yanlış bilgi vermek yasak fakat rapor atınca mesajında yanlış bilgi ibaresi konulmuyor. O zaman niye kurallarda yanlış bilgi yasak?
Katılıyorum. Her ne kadar Technopat buradan 5 kat daha bilgili olsa da burası çok daha eğlenceliymiş. Biraz da eğlenmek istiyorum.Moderasyon olarak burası. Ortam olarak da burası. Technopat? Artık öyle bir forum yok benim gözümde.
Bence abartıyorsun. Orada daha fazla kural olduğu için daha çok iş yapıyorlar gibi duruyor ancak abarttığın kadar iş yapmıyor değiller.Karşılaştırmayı burada yapıp üstüne + veya -'leri söylememeniz komik.Moderasyon yanlış bilgi verenlerin mesajlarına "UYARI" bile vermiyor. Sadece ilgili olduğu konuya denk gelinen moderatör uyarı veriyor. Burada moderatörler sadece görüntü olarak var. Yanlış bilgi vermek yasak fakat rapor atınca mesajında yanlış bilgi ibaresi konulmuyor. O zaman niye kurallarda yanlış bilgi yasak?
Ne güzel işte insan görünce ne oluyo ya diyip bi gülüyor. Bizim de gülmeye ihtiyacımız var.
Bu video girişi ne mesela.