Technopat vs donanım arşivi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Açıkçası ben oradayken içinden çıkamadığı konu olduğunda topu @yener999'a atıyordum (bu arada technopattaki nicki bu kendisi moderatör) baya bi bilgi birikimi var. Teknik destek konusunda baya iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman söyleyeyim. Lga 775 ile alakalı konular oldumu etiketlersiniz beni.

Bu arada donanım arşivinin mobil uygulaması var mı?

Ama bence burada geliştirilmesi gerekne bir çok şey var. Mesela özelden mesaj olayı bence çok suistimal edilen bir şey. Hatta site dışı link verilmesi demek bir sorun çözüldüyse o sorunun başka birisin çözmesine yardımcı olamayacağı için baya kötü oluyor.
malesef google üzerinden telefondan girebiliyorsun tek

Sizce hangi forum daha iyiydi. Technopat kuralları çok sıkı bir yer ama genede baya iyi bir yer.

Sizce orası mı daha iyi yoksa burası mı? Bana göre technopat daha fazla insan olduğundan ve bilgili bilgisiz çok kişi var ve konuda bol olduğundan bence orası daha güzel.

Ama burasıda fena değil yani. Bende 4 marta kadar oradan banlıyım buraya tayinim çıktı😂😂😂
Technopat da gerçekten doğru şekilde yardımcı olan çok kişi var
Çok kaliteli forum

Technopat da gerçekten doğru şekilde yardımcı olan çok kişi var
Çok kaliteli forum
Bazen oluyor moderatörlere çok sinirleniyorum ama onlarda kuralları uyguluyorlar. Recep Paşa'nın yaveri olmakta zor mesele.

Konu dışı muhabbet istiyorsan buraya.
Teknik sıkıntı çözümü istiyorsan TP ye git.

Konu dışı muhabbet istiyorsan buraya.
Teknik sıkıntı çözümü istiyorsan TP ye git.
Aslında bir yerde doğru. Ama genelde techopat içinde bol muhabbet yapılabiliyor. Açıkçası saygı çerçevesi içinde baya eğlence konusu oluyor.

Eğer banlı olmasaydım burası aklıma bile gelmeyecekti. Banada konulacak insan lazım. Buralardan karşılıyorum bende ihtiyacımı.

TP daha iyi, bilgili insan çok, aktif insan çok. Burada teknik sorunlarıma bir çözüm bulamaz iken orada bir sürü sorunumu çözdüler Allah razı olsun.
Kuralları da çok yumuşadı eskisi gibi değil. Bir sürü yazım hatası yaptım ancak ya düzeltiyorlar ya da görmüyorlarsa düzeltmiyorlar, yani hiç uyarı ya da ban almadım yazım kurallarından. Keşke daha da sert olsa kuralları. İnsanları hizaya sokuyor ve bir düzen oluşturuyor.

TP daha iyi, bilgili insan çok, aktif insan çok. Burada teknik sorunlarıma bir çözüm bulamaz iken orada bir sürü sorunumu çözdüler Allah razı olsun.
Kuralları da çok yumuşadı eskisi gibi değil. Bir sürü yazım hatası yaptım ancak ya düzeltiyorlar ya da görmüyorlarsa düzeltmiyorlar, yani hiç uyarı ya da ban almadım yazım kurallarından. Keşke daha da sert olsa kuralları. İnsanları hizaya sokuyor ve bir düzen oluşturuyor.
Orası öylede işte benim takıldığım kısım tamam ceza verirsin eyvallah ama bu sefer mesaj yazamadığı için kendisinin bir sorunu olduğunda yazamayacak. Ben bilgisayar proglamlama sınavına çalışmak için yardım isteyecem mesaj yazamıyorum. Başka hesap açayım diyorum ceza yiyorum. Ha birde başkasının hesabını benim hesabım gibi ceza verdiler oradan birde kazık yedik.

Neyse en azından 450 mesaj civarı arttı. 6k mesaja baya yaklaştım.

Orası öylede işte benim takıldığım kısım tamam ceza verirsin eyvallah ama bu sefer mesaj yazamadığı için kendisinin bir sorunu olduğunda yazamayacak. Ben bilgisayar proglamlama sınavına çalışmak için yardım isteyecem mesaj yazamıyorum. Başka hesap açayım diyorum ceza yiyorum. Ha birde başkasının hesabını benim hesabım gibi ceza verdiler oradan birde kazık yedik.

Neyse en azından 450 mesaj civarı arttı. 6k mesaja baya yaklaştım.
Dostum o yine iyi. Burada ban yediğin zaman mesaj yazmayı bırak foruma giremiyorsun .d

Dostum o yine iyi. Burada ban yediğin zaman mesaj yazmayı bırak foruma giremiyorsun .d
Biliyorum. Başka 2 hesaptan sırf Multi hesap kategorisine girip girmediğimi görmek için hesap açmışlığım var ve oradan biliyorum.

Technopatta daha çok yazılım bilen insan olduğundan oraya bir şekilde girmeye çalıştım aradan kıyıdan ama giremedim. Eğer bulsaydım girecektim. Tor ile girmeye çalıştım ama güvenlik doğrulaması recaptcha galiba tam hatırlamıyorum onu yapamadığımdan açamamıştım hesabı. E haliyle VPN açıp hesap açmayı deneyince yedik ekstra 1 ay cezayı.

Ayrıca farkettim de ben burada çok aktif olmasam bile eski üyelerden birisiyim gibi geldi bana. Gerçi technopatta 2018 de üye olmuştum. Hatta önceden çokta işin bilincinde olmadan üye olmuştum.

Herkesin dediği şey, orada bilgili insan daha fazla ama ortamı kötü. Herkes aynı tipte neredeyse, tartışmaya da giremiyorsun. Buranın ortamı iyi ama konu açınca mesaj gelmesi zor, sorununun çözülmesiyse çok daha zor.

Cümle başı büyük harf basmamış 1 saat ban yedim slaytı yetiştiremedim qwe

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,173
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903