Technopat vs Techolay

Hangisi daha iyi?

• Technopat

Oylar: 14 32.6%
  • Techolay

Oylar: 29 67.4%

• Oy kullanan toplam üye
    43
TECHNOPAT'da 2 mesajım var 2 sinde de ban yedim yazım yanlışından dolayı

12 yaşında format nasıl atılır diye sormuştum yazım kurallarından ban yedim itiraz edince 18 yıl ban yedim farklı hesap açıp girdim bunu sistem fark etmiş 32 yıl ban oldu itiraz edince süresi azaldı ama heradle bi 20 25 sene daha var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 yaşında format nasıl atılır diye sormuştum yazım kurallarından ban yedim itiraz edince 18 yıl ban yedim farklı hesap açıp girdim bunu sistem fark etmiş 32 yıl ban oldu itiraz edince süresi azaldı ama heradle bi 20 25 sene daha var
artı olarak sunucuları çok yavaş, bazen konu açıyorsun adminlerin onay vermesi 1 saat bile sürebiliyor en azından eskiden öyle değildi şimdi bilmiyorum

şanssızlık diye buna denir, şuan millet peygambere sövüyor rastgele anca yarım saat sonra ban geliyor.

dalga geçmiş olmuyor musunuz mantıken?
hayrı bı arkadas donanım arsıvdensın dedı burası technopat dedım oyuzden

Tecnopat? Arabpat yazacaktınız sanırsam.

Recep Baltaş'ı harcadıktan sonra birilerine iyi görünmek için teknoloji hariç akla hayale gelmeyecek konuları onaylayıp tepki gösterenlere ban şöleni yaptılar.

Harcadıkları kişilere umarım değmiştir aldıkları yeşil dolarlar.

Technopat moderatörleri aşırı toksik, saçma sapan kişileri moderatör yapıp öyle bırakıyorlar. Öneri yapıyorsun üstüne 10K koy şunu al diyenler var. Herkesi kendileri gibi zengin sanıp düşük bütçeli ürünlere b*k atıyorlar. Ben yine de burayı tercih ediyorum.

Geri