Neler Yeni

Technopat vs Techolay

Hangisi daha iyi?

• Technopat

Oylar: 10 28.6%
  • Techolay

Oylar: 25 71.4%

• Oy kullanan toplam üye
    35

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
TECHNOPAT'da 2 mesajım var 2 sinde de ban yedim yazım yanlışından dolayı

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
technopata ısınamadım ama banda yemedim bir keresinde bir sorunum için konu açmıştım yazım yanlışından ceza yedim adamlar bana yardım için mesaj atıyor şöyle yaptın mı böyle yaptın mı diye ama ben cevap veremiyorum :) ondan sonra girmedim zaten
2 3 defa aynısını yaşadım

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
12 yaşında format nasıl atılır diye sormuştum yazım kurallarından ban yedim itiraz edince 18 yıl ban yedim farklı hesap açıp girdim bunu sistem fark etmiş 32 yıl ban oldu itiraz edince süresi azaldı ama heradle bi 20 25 sene daha var
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 yaşında format nasıl atılır diye sormuştum yazım kurallarından ban yedim itiraz edince 18 yıl ban yedim farklı hesap açıp girdim bunu sistem fark etmiş 32 yıl ban oldu itiraz edince süresi azaldı ama heradle bi 20 25 sene daha var
artı olarak sunucuları çok yavaş, bazen konu açıyorsun adminlerin onay vermesi 1 saat bile sürebiliyor en azından eskiden öyle değildi şimdi bilmiyorum

holysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sammy
Tecnopat? Arabpat yazacaktınız sanırsam.

Recep Baltaş'ı harcadıktan sonra birilerine iyi görünmek için teknoloji hariç akla hayale gelmeyecek konuları onaylayıp tepki gösterenlere ban şöleni yaptılar.

Harcadıkları kişilere umarım değmiştir aldıkları yeşil dolarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Hüseyin
Technopat moderatörleri aşırı toksik, saçma sapan kişileri moderatör yapıp öyle bırakıyorlar. Öneri yapıyorsun üstüne 10K koy şunu al diyenler var. Herkesi kendileri gibi zengin sanıp düşük bütçeli ürünlere b*k atıyorlar. Ben yine de burayı tercih ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom